ΜΠΑΣΚΕΤ

Με το Νο7, ο... Θεός!

Με το Νο7, ο... Θεός!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν με αγωνία τον "τελικό" με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ ενώ ένας Ισπανός δημοσιογράφος αντικατέστησε τον Βασίλη Σπανούλη στη 12άδα των "ερυθρόλευκων" με τον Θεό (PHOTO)!

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει αγωνιστεί και στα οκτώ παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια, από τον τελικό της Euroleague στο Final Four του Λονδίνου (2013), έως και την πρόσφατη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων για το Top-16 της Euroleague.

Ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει απόψε (25/3, 21:45) τη "Βασίλισσα" σε ένα παιχνίδι που οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στα playoffs της Euroleague ενώ ο Carlos Altamirano του DeporTV προχώρησε το θέμα λίγο παραπάνω και αντικατέστησε τον Σπανούλη στη 12άδα των "ερυθρόλευκων" με τον... Θεό!

Στις σημειώσεις του πριν από το ματς, ο Ισπανός δημοσιογράφος παρουσίασε τις 12άδες των δυο ομάδων και τα στατιστικά των παικτών ενώ πλάι στο Νο7 δεν έγραψε το όνομα του Θεσσαλού γκαρντ αλλά "Dios", δηλαδή "Θεός"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ