ΜΠΑΣΚΕΤ

Με NIKE και Αντετοκούνμπο για 11 χρόνια η FIBA

Με NIKE και Αντετοκούνμπο για 11 χρόνια η FIBA

Η FIBA ήρθε σε συμφωνία με την ΝΙΚΕ και η αθλητική εταιρεία θα είναι χορηγός της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ για τα επόμενα 11 χρόνια. Στην φωτογράφιση του "deal" o Aντετοκούνμπο.

Σε μία μεγάλη συμφωνία ήρθαν FIBΑ και ΝΙΚΕ. H διάσημη αμερικανική εταιρεία αθλητικής ένδυσης, η οποία έχει μακρόχρονη παράδοση στον χώρο του μπάσκετ, θα αποτελέσει χορηγό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για τα επόμενα 11 χρόνια.

Μάλιστα, στην φωτογράφιση του "deal" συμμετείχαν ορισμένοι εκ των κορυφαίων αθλητών του ΝΒΑ, όπως οι Λεμπρόν Τζέιμς, Καϊρί Ίρβινγκ, Πολ Τζορτζ, Μαρκ Γκασόλ, αλλά και ο δικός μας Έλληνας διεθνής γκαρντ-φόργουορντ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσφατα έλαβε μέρος και στο πρώτο All Star Game της καριέρας του.

Ο Κρεγκ Ζέινον, αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της ΝΙΚΕ, σχολίασε τα εξής για την συμφωνία: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία με την FIBA, η οποία εκπροσωπεί το υψηλότερο επίπεδο στις διεθνείς διοργανώσεις του μπάσκετ και η Nike είναι αποφασισμένη να χρησιμοποίησει την αδιαφιλονίκητη παγκόσμια δημοτικότητά της, για να βοηθήσει στην ανάπτυξη κάθε παίκτη και την έμπνευση κάθε φιλάθλου στον πλανήτη".

O ομόλογός του στην FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, είπε πως «είναι μία αξιομνημόνευτη μέρα για την FIBA, καθώς πλέον είμαστε μία ομάδα μαζί με την Nike, την κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών. Ανυπομονούμε γι’ αυτή την πολυετή συνεργασία, που θα μας βοηθήσει να εξαπλώσουμε το παιχνίδια παγκόσμια, χάρη στη δημοσιότητα και την απανταχού παρουσία που έχει να προσφέρει η Nike". Η NIKE, παράλληλα, θα αποτελεί στήριγμα της Ομοσπονδίας στον απολογισμό του παγκόσμιου πίνακα κατάταξης, ενώ θα αναλάβει και τα δικαιώματα για τη διανομή μία σειράς επετειακών προϊόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ