ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Μπιρτς, Μπένετ και Τόμπσον η 12άδα του Καναδά ενόψει προολυμπιακού

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Κεμ Μπιρτς, αλλά το νούμερο "1" του Draft του 2013, Άντονι Μπένετ, αλλά και ο πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Καβαλίερς, Τρίσταν Τόμπσον, βρίσκονται στην δωδεκάδα της εθνικής ομάδας του Καναδά.

"Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο", τόνισε σε δηλώσεις του ο Τζέι Τριάνο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας του Κανάδα, ο οποίος γνωστοποίησε την δωδεκάδα του ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά στις Φιλιππίνες.

Ο Καναδάς θα αντιμετωπίσει τις Φιλιππίνες, Γαλλία, Τουρκία, Σενεγάλη και Νέα Ζηλανδία. Στην δωδεκάδα του Τζέι Τριάνο βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Ολυμπιακού, Κεμ Μπιρτς, το νούμερο "1" του Draft του 2013, Άντονι Μπένετ, αλλά και ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τρίσταν Τόμπσον.

Συγκεκριμένα, η δωδεκάδα του Καναδά απαρτίζεται από τους εξής: Φίλιπ Σκραμπ, Σάι Αλεξάντερ, Κόρεϊ Τζόσεφ, Μέλβιν Έντζεμ, Τόμας Σκραμπ, Κεμ Μπιρτς, Άντονι Μπένετ, Τάιλερ Ένις, Μπράντι Χέισλιπ, Τριστάν Τόμπσον, Λεβόλ Κένταλ, Τζόελ Άντονι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ