ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάχη Ολυμπιακού και Εφές για τον Χάινς

Μάχη Ολυμπιακού και Εφές για τον Χάινς

Το συμβόλαιο του Κάιλ Χάινς με την ΤΣΣΚΑ είναι προς της ολοκλήρωσης του, με τους Ολυμπιακό και Αναντολού Εφές να είναι οι ομάδες που τον διεκδικούν περισσότερο από κάθε άλλη.

Η ΤΣΣΚΑ είναι μια νίκη μακριά από ένα ακόμα πρωτάθλημα στη VTB United League και άρα η συνεργασία της με τον Κάιλ Χάινς είναι προ του τέλους της. Είναι ξεκάθαρο πως όσοι ενδιαφέρονται για τον Αμερικανό έχουν ήδη εκδηλωθεί στους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως στην τελική ευθεία αυτής της κούρσας, βρίσκονται ο Ολυμπιακός με την Αναντολού Εφές.

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει για το γεγονός ότι ο Χάινς είναι από τις πρώτες σημειώσεις, στη λίστα του Ντούσαν Ίβκοβιτς εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ σε ό,τι αφορά τους "ερυθρόλευκους" σαφέστατα και δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι -δεδομένου ότι έχουν μπροστά τους την τελική σειρά της ΣΚΡΑΤΣ Basket League-, αλλά δεν είναι ακριβώς μυστικό πως ενδιαφέρονται για την επιστροφή του 28χρονου στον Πειραιά. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του το χειρίζεται ο εκπρόσωπος του, με τις πηγές να αναφέρουν ότι άνθρωποι που είναι στον κύκλο του Χάινς (οικογενειακό και φιλικό) κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της Ούνικς Καζάν, για τον Μπράιαντ Ντάνστον -κάτι που έγραψε το Sportando σήμερα 6/6-, οι πληροφορίες του Sport24.gr θέλουν να 'χει γίνει μια σχετική επαφή, αλλά τίποτα παραπάνω. Η ομάδα που 'χει εκδηλωθεί περισσότερο για τον συγκεκριμένο παίκτη, είναι η Νταρουσάφακα (και δίνει 800.000 δολ.), ενώ μια ερώτηση -για να έχει γνώση επί των εναλλακτικών- έχει κάνει και η Εφές που έχει ήδη κλείσει τον Ντέρικ Μπράουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ