ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξύλο και σύλληψη για την Γκρίνερ και την αρραβωνιαστικιά της

Ξύλο και σύλληψη για την Γκρίνερ και την αρραβωνιαστικιά της

Όλα τα ζευγάρια έχουν τις καλές και τις κακές στιγμές τους, λίγα είναι αυτά που ζουν την εμπειρία της προσαγωγής και της σύλληψης έπειτα από καβγά. Τι έπαθαν η Brittney Griner και η Glory Johnson;

Η Brittney Griner δεν είναι μια απλή περίπτωση παίκτριας. Από θύμα του bullying, έγινε ηρωίδα στο Τέξας, κάτοχος και ανδρικού ρεκόρ στο NCAA, Νο1 στο ντραφτ του 2013, τρεις φορές πρωταθλήτρια και υπέρμαχος των ανθρώπων που θέλουν να ζουν τη ζωή τους, όπως εκείνοι επιθυμούν .

Είχε γράψει και ιστορία, όταν έγινε η πρώτη που κάρφωσε, κατά τη διάρκεια Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών , ενώ ο αρραβώνας της με την αγαπημένη της, Glory Johson έγινε viral.

Η τελευταία αναφορά του ονόματος της στα ΜΜΕ, μόνο για καλό δεν ήταν. Και αφορούσε και μια mug shot-τη φωτογραφία που "τραβούν" αστυνομικοί, κατά την προσαγωγή του όποιου συλληφθέντα, την οποία μπορείτε να δείτε... πιο πάνω. Η Griner που λέτε, συνελήφθη με την αρραβωνιαστικιά της, με την κατηγορία της επίθεσης. Εκπρόσωπος των αρχών, ενημέρωσε πως ο καβγάς που ξέσπασε μεταξύ των 24 κοριτσιών ήταν... σώμα με σώμα -δεν υπήρχαν όπλα- και ουδεμία χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες. Πέρασαν ωστόσο, το βράδυ σε κελί, στο Φοίνιξ. Τι έγινε;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, η αδελφή της Johnson, Judy ζήτησε τη βοήθεια των οργάνων, το απόγευμα της Τετάρτης, "γιατί το ζευγάρι ήταν στο σαλόνι και εκτόξευαν αντικείμενα, η μία στην άλλη". Η Griner είπε κατά την προσαγωγή της, πως εκείνη και η Glory τσακώνονται συχνά και στην προκειμένη... φάση, η αφορμή δόθηκε όταν ένιωσε πως η συμβία της δεν τη σέβεται.

Η Johnson εξήγησε ότι η Griner δεν τη σέβεται και αυτός ήταν ο λόγος που την έσπρωξε, πριν... πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα. Για 4 με έξι λεπτά ήταν σε διαρκή κίνηση και όλο το σκηνικό κράτησε 20', με την Judy Johnson να τονίζει ότι "δεν μπορούσαμε να τις χωρίσουμε". Μηνύσεις δεν υποβλήθηκαν, οπότε μάλλον η ζωή συνεχίζεται, με την εκπρόσωπο Τύπου του WNBA, Dina Skokos να δηλώνει "οι της Mercury έχει πλήρη γνώση των κατηγοριών που έχουν απευθυνθεί στην αθλήτρια τους, Brittney Griner", με εκπροσώπους του οργανισμού να προσθέτουν πως "μαζεύουμε πληροφορίες και προς το παρόν, δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο". Ο εκπρόσωπος Τύπου των Tulsa Shock, Steve Swetoha ενημέρωσε πως "φυσικά και ανησυχούμε για την υγεία της Glory".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ