ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τα 3X3 Urban Legends

Ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τα 3X3 Urban Legends

Το πρώτο 3X3 Urban Legends της φετινής σεζόν διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο ανοιχτό γήπεδο του Αρίωνα, έχοντας μεγάλη συμμετοχή: 96 ομάδες και 400 αθλητές συνολικά.

Η διοργάνωση, μια γιορτή του μπάσκετ, τα είχε όλα! 30 εθελοντές - αθλητές του Γ.Σ. Αρίων, 4 ομάδες από το εξωτερικό που αγωνίστηκαν στην κατηγορία +18 Elite, 22 ομάδες στην κατηγορία amateur, την ομάδα του περιοδικού δρόμου "ΣΧΕΔΙΑ" στην παρθενική της εμφάνιση και 58 ομάδες αγοριών και κοριτσιών!

Στην κατηγορία +18 Elite το τουρνουά ήταν συναρπαστικό! Εκτός από τις 12 ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν, αγωνίστηκαν οι Oltenii από την Ρουμανία, με τον Vlaicu Catalin, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο 3x3 FIBA All Stars αλλά και στην Εθνική ομάδα της Ρουμανίας, να επικρατούν στον τελικό της ομάδα Der Stamm από την Γερμανία (επίσης με μέλη της εθνικής ομάδας της Γερμανίας) με σκορ 17-8. Η Squad Streetball επίσης από την Γερμανία τερμάτισε 4η, πίσω από τους Tigers (η ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε τον Οκτώβριο στην Κίνα), οι οποίοι αποκλείστηκαν στον ημιτελικό από τους Der Stamm.

Ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τα 3X3 Urban Legends

Η ομάδα της Πολωνίας (Born2Ball) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο 3x3 Urban Legends δεν κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά. Οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες ήταν επίσης πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά δεν κατάφεραν δυστυχώς να προχωρήσουν. Οι Oltenii και η Der Stamm κέρδισαν την πρόκριση τους για τον μεγάλο τελικό του 3x3 Urban Legends και εκεί θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το 3x3 World Tour της Πράγας!

Η κατηγορία Amateur ήταν επίσης συναρπαστική, με τις 22 ομάδες που αγωνίστηκαν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό! Στον τελικό κατάφεραν να φτάσουν οι Loosers και οι Patatokoumpis με τους Loosers να κερδίζουν τελικά! Και οι δυο όμως ανανέωσαν το ραντεβού τους καθώς προκρίθηκαν και αυτοί για τον τελικό της Amateur κατηγορίας!

Οι υπόλοιποι νικητές ανά κατηγορία ήταν οι: U15 - ΦΕΡΕΕ, U13-Greek Fighters, U11-Αθηναϊκός, Women Under 15- Warriors, Women Under 13- Little Θρίαμβος, Women Under 11 - Bulls & Rookies mixed - Άρης!

Ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τα 3X3 Urban Legends

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το 3x3 Urban Legends εκτός από προκριματική διοργάνωση του 3x3 World Tour της FIBA είναι πόλος έλξης για πολλούς μικρούς αθλητές και αθλήτριες καθώς και για ερασιτέχνες που θέλουν ένα όμορφο απόγευμα με την παρέα τους παίζοντας μπάσκετ στα ανοιχτά γήπεδα υπό την αιγίδα της FIBA. Επόμενο ραντεβού στις 14-15/05 στους Αμπελόκηπους σε συνεργασία με τον Α.Ο. Αμπελοκήπων! Σας περιμένουμε όλους εκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ