ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκινάει το τουρνουά "Γιώργος Τσομάκας"

Ξεκινάει το τουρνουά "Γιώργος Τσομάκας"

Ο Γ.Σ Αυλίδας ανακοίνωσε μέσω Δελτίου Τύπου που εξέδωσε τις ημέρες διεξαγωγής του τουρνουά "Γιώργος Τσομάκας" και τις ομάδας που θα συμμετάσχουν.

Το δεύτερο ετήσιο τουρνουά μπάσκετ "Γ. Τσομάκας" ανακοινώθηκε πως θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 26-27/09 στο κλειστό Γυμναστήριο Αυλίδας με την συμμετοχή του Α.Ο. Πεύκης, του Ερμή Σχηματαρίου και του Α.Σ.Κ Ερέτριας.

Ο νέος προπονητής του Γ.Σ. Αυλίδας είπε με αφορμή το τουρνουά: "Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όσους αγαπούν το μπάσκετ από την ευρύτερη περιοχή, να έρθουν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθειά μας, αλλά και να δουν τέσσερα ωραία παιχνίδια"

Μιλώντας για τα πρώτα του βήματα ως προπονητής ομάδας δήλωσε: "Με τον πρόεδρο Ανδρέα Ιωαννίδη, αλλά και την υπόλοιπη διοίκηση, ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια στην ομάδα, σε μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία, ενώ παράλληλα θέλουμε να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος και στη σωστή λειτουργία των Ακαδημιών του συλλόγου. Στόχος μας, αναφορικά με την αντρική ομάδα, είναι να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές σύνολο, που θα παίξει καλό μπάσκετ και θα τραβήξει τον κόσμο της περιοχής να έρθει στο γήπεδο. Τόσο εγώ, όσο και οι διοίκηση, αλλά και οι παίκτες, έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες. Είμαστε αισιόδοξοι, ωστόσο στην πορεία και παιχνίδι με το παιχνίδι, θα δούμε τις δυνατότητές μας και το μέχρι που μπορούμε να φθάσουμε".

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ “Γ. ΤΣΟΜΑΚΑΣ”

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

18:00: Α.Ο. Πεύκης – Ερμής Σχηματαρίου

20:00: Γ.Σ. Αυλίδας – Α.Σ.Κ. Ερέτριας

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

18:00: Μικρός τελικός

20:00: Μεγάλος τελικός

Ξεκινάει το τουρνουά "Γιώργος Τσομάκας"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ