ΜΠΑΣΚΕΤ

Κουμπούρας: "Μια νέα πρόκληση"

Κουμπούρας: "Μια νέα πρόκληση"

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Τάπες και καρφώματα" του Sport 24 Radio 103.3 ήταν ο Φάνης Κουμπούρας, ο οποίος μίλησε για το νέο βήμα της καριέρας του

Ο Φάνης Κουμπούρας μίλησε στον Sport 24 Radio και στην εκπομπή “Τάπες και καρφώματα” με τον Γιάννη Σταυρουλάκη και τον Χάρη Σταύρου για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Α2΄ μπάσκετ με την φανέλα του Προμηθέα Πατρών.

Για την απόφασή να αγωνιστεί στην Α2΄: “ Για μένα το να αγωνιστώ στην Α2΄ με μια ομάδα που θα μου δώσει χρόνο συμμετοχής αποτελεί μια νέα πρόκληση. Η Basket League είναι κυρίως πρωτάθλημα των ξένων. Για παιδιά λοιπόν όπως εγώ, η Α2΄ αποτελεί μεγαλύτερο κίνητρο. Θα μου λείψουν τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Εδώ βρήκα άλλα κίνητρα”.

Για τον Προμηθέα Πατρών: “ Διάλεξα να αγωνιστώ στον Προμηθέα, εξαιτίας του προέδρου της ομάδας, του κυρίου Λιόλιου. Οι στόχοι του, οι φιλοδοξίες του και όσα θέλει να κάνει με την ομάδα συμβαδίζουν με όσα έχω στο μυαλό μου. Γι΄ αυτό και συμφώνησα. Οι συνθήκες εδώ ε΄λιναιο απόλυτα επαγγελματικές. Η ομάδα είναι έτοιμη σε όλους τους τομείς και δεν βλέπω διαφορές με ομάδες της Basket League”.

Για το πρωτάθλημα της Α2΄. “ Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες στην κατηγορία. Πιστεύω ότι και λόγω των πλέι οφ, φέτος η μάχη για την άνοδο στην Basket League θα διαρκέσει μέχρι τέλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ