ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορυφή στις τεχνικές ποινές και τα αντιαθλητικά φάουλ η Ρεάλ!

Κορυφή στις τεχνικές ποινές και τα αντιαθλητικά φάουλ η Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που ηγείται στις τεχνικές ποινές και τα αντιαθλητικά φάουλ μεταξύ των ομάδων του Top-16 της Euroleague! Που βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη λίστα.

Το τρίποντο του Νταβίς Μπερτάνς στα 2.3" για το τέλος του αγώνα της Ρεάλ με τη Λαμποράλ Κούτσα υποχρεώνει τους Μαδριλένους να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της Euroleague την τελευταία αγωνιστική του Top-16.

Συγκεκριμένα, η "Βασίλισσα" προκρίνεται μόνο αν νικήσει τη Χίμκι στο Barclaycard Center της ισπανικής πρωτεύουσας. Και αυτό υπό προϋποθέσεις. Για να μείνει εκτός, σε περίπτωση που κάνει το χρέος της απέναντι στους Μοσχοβίτες, δεν θα πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα τη Ζάλγκιρις, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, ο Πάμπλο Λάσο διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία στο ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα, εξηγώντας πως: "Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε αυτή τη αντιμετώπιση από τους διαιτητές! Χρεώθηκα με τεχνική ποινή επειδή πάτησα στο παρκέ. Ο Μπερτάνς σκόραρε τρίποντο κάνοντας βήματα και... όλα καλά! Δεν υπάρχει σεβασμός απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είναι ντροπή!".

Στο συγκεκριμένο ματς, η Ρεάλ χρεώθηκε με δυο τεχνικές ποινές και ένα αντιαθλητικό φάουλ στο ματς με τους Βάσκους, προκαλώντας το ξέσπασμα του Βάσκου προπονητή.

Η ηλεκτρονική έκδοση της As υπενθυμίζει ότι η Ρεάλ χρεώθηκε με τρεις τεχνικές ποινές κι ένα αντιαθλητικό φάουλ στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό ενώ είναι η ομάδα που ηγείται στις τεχνικές ποινές και τα αντιαθλητικά φάουλ στη διοργάνωση μεταξύ εκείνων που συνεχίζουν στο Top-16!

Αναλυτικά...

Κορυφή στις τεχνικές ποινές και τα αντιαθλητικά φάουλ η Ρεάλ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ