ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόντρα στην Καρσίγιακα με "ταμπέλα" αουτσάιντερ ο ΠΑΟΚ

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ "ρίχνεται" στην μάχη των "16" του Basketball Champions League κόντρα στην ισχυρή Καρσίγιακα (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Η αναμονή τελείωσε. Σε μερικές ώρεςο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ισχυρή Καρσίγιακα (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον πρώτο από τους δύο αγώνες των δύο ομάδων στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ σε αυτό το ζευγάρι. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι είναι και χαμένη από χέρι. Ίσα-ίσα που στον ΠΑΟΚ ξέρουν ότι αν μπορέσουν να μείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους έχουν την δυνατότητα να "χτυπήσουν" αρχικά το πρώτο ματς και να κερδίσουν, βάζοντας πίεση στους Τούρκους ενόψει της ρεβάνς σε 8 μέρες.

Ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι πρώτος του στόχος είναι να προσπαθήσει να περιορίσει την δράση της Καρσίγιακα στην επίθεση με το να χαμηλώσει το τέμπο του αγώνα. Δεδομένου ότι οι Τούρκοι είχαν την καλύτερη επίθεση στην διοργάνωση αυτό δεν θα είναι εύκολο βέβαια.

Ο ΠΑΟΚ ωστόσο έχει την τύχη να διαθέτει στο ρόστερ του αρκετούς γκαρντ για να ασκήσουν πίεση στην μπάλα, αλλά και πολλά μεγάλα κορμιά στην περιφέρεια για να κάνει δύσκολη την ζωή της Καρσίγιακα και στις δύο πλευρές του παρκέ. Σαφώς και δεν θα είναι εύκολο αυτό. Αλλά δεν είναι και αδύνατο για την ομάδα του κόουτς Παπαθεοδώρου, η οποία φέτος έχει αποδείξει αρκετές φορές πως όταν βρίσκει ρυθμό μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ