ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοκ: "Άθελά μου χτύπησα και εγώ τον Γκαλινάρι"

Κοκ: "Άθελά μου χτύπησα και εγώ τον Γκαλινάρι"

Ο Τζίτο Κοκ παραδέχτηκε πως άθελα του χτύπησε νωρίτερα τον Ντανίλο Γκαλινάρι και αισθάνεται τυχερός που δεν έσπασε κόκκαλο από την γροθιά που δέχτηκε. Η φωτογραφία με το πρόσωπο του.

Ο πρώην παίκτης του Λαυρίου, Τζίτο Κοκ, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας και αγωνίστηκε κόντρα στην Ιταλία, σε φιλική αναμέτρηση. Άθελα του, χτύπησε με τον αγκώνα του στο πρόσωπο τον Ντανίλο Γκαλινάρι, σε μία προσπάθεια για το ριμπάουντ, με αποτέλεσμα ο παίκτης των Λος Άντζελες Κλίπερς να εκνευριστεί και να ξεσπάσει, ερχόμενος στα χέρια με τον αντίπαλο του, ρίχνοντας του στο τέλος και μία δυνατή γροθιά.

Η γροθιά του Ντανίλο Γκαλινάρι, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι του σοβαρά ο Ιταλός φόργουορντ, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ ενόψει της συνέχειας και να χάσει το ερχόμενο Ευρωμπάσκετ, γεγονός το οποίο και σόκαρε τόσο τον ίδιο, όσο και τους ανθρώπους της ομάδας του. Ακολούθως ζήτησε συγνώμη για την πράξη του, με τον Τζίτο Κοκ στην συνέχεια να μιλά για το περιστατικό, παρουσιάζοντας και μία εικόνα με το σημάδι στο πρόσωπο του από την μπουνιά που δέχτηκε.

Ο Ολλανδός διεθνής, συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: "Με χτύπησε, αλλά η αλήθεια είναι πως νωρίτερα και εγώ, άθελα μου, τον χτύπησα με τον αγκώνα μου στο πρόσωπο, σε μία διεκδίκηση για ριμπάουντ. Και αυτό δεν τον έκανε χαρούμενο. Προσωπικά προσπαθούσα να αμυνθώ, αλλά εκείνος μου επιτέθηκε και ευτυχώς δεν έσπασα κάποιο κόκκαλο στο πρόσωπο. Το χειρότερο συνέβη στον ίδιο (έσπασε το χέρι του). Πάνω στην ένταση και στην αδρεναλίνη, δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις αυτό που συμβαίνει. Πονάω στο πρόσωπο και το σημάδι γίνεται... μοβ. Θα με κοιτάζουν λίγο περίεργα όταν επιστρέψω στο αεροδρόμιο, στον δρόμο για το σπίτι. Θέλω να πω πως τίποτα δεν υπήρχε μεταξύ μας, μέχρι πριν το επεισόδιο. Τίποτα δεν έγινε σκόπιμα. Φαντάζομαι είχαν αρκετά νεύρα από την πίεση που τους είχε βάλει ο προπονητής τους, γιατί τους είχαμε συνέχεια κοντά στο σκορ και έτσι έβγαλε την ενόχληση του".

Το πρόσωπο του Τζίτο Κοκ

Κοκ: "Άθελά μου χτύπησα και εγώ τον Γκαλινάρι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ