ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλαβέρ: "Δεν αποκλείω Μπαρτσελόνα"

Κλαβέρ: "Δεν αποκλείω Μπαρτσελόνα"

Η περίπτωση του Βίκτορ Κλαβέρ απασχολεί τον Παναθηναϊκό ωστόσο ο Ισπανός φόργουορντ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στην περίπτωση του Βίκτορ Κλαβέρ σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συμφωνία με τον Γιάννη Μπουρούση ενώ ο Ισπανός πρώην φόργουορντ της Λοκομοτίβ τόνισε πως θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αν του γινόταν πρόταση!

Αρχικά ο Κλαβέρ μίλησε στο Radio Catalunya για τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα και τη συνεργασία τους στη "Λόκο": "Δεν πιστεύω πως ο κόουτς Μπαρτζώκας θα αλλάξει στην Μπαρτσελόνα τον τρόπο που επέλεγε να αγωνιστεί η Λοκομοτίβ Κούμπαν. Το παιχνίδι του πάντα βασίζεται στην άμυνα. Στην επίθεση σίγουρα δεν έχει τόσα συστήματα όσα ο Πασκουάλ. Έχει ένα σχέδιο και αφήνει στους παίκτες την ελευθερία να αποφασίσουν. Είναι ένας προπονητής τοπ επιπέδου και είναι εύκολο να δουλέψεις μαζί του, όλα γίνονται πιο εύκολα»".

Όταν, δε, ρωτήθηκε για την προοπτική να συνεργαστούν ξανά, αυτή τη φορά στους "μπλαουγκράνα", ανέφερε: "Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να έρθω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ