ΜΠΑΣΚΕΤ

Κιριλένκο: "Μην ανακατεύετε τις εθνικές ομάδες!"

Κιριλένκο: "Μην ανακατεύετε τις εθνικές ομάδες!"

Ο Αντρέι Κιριλένκο ζήτησε από τη FIBA και την Euroleague Basketball να λύσουν τις διαφορές τους και να μην εμπλέκουν τις εθνικές ομάδες στην κόντρα που έχει προκαλέσει πανικό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Οι απειλές της FIBA προς 14 ομοσπονδίες με αφορμή τη συμμετοχή ομάδων τους στο Eurocup που διοργανώνει η ECA (σ.σ. η εταιρεία που έχει συστήσει την Euroleague Basketball) έχει προκαλέσει πανικό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι διατεθειμένη να αποκλείσει από τις διεθνείς διοργανώσεις τις ομοσπονδίες που οι ομάδες τους τάχθηκαν στο πλευρό της Euroleague Basketball ενώ εξετάζει εναλλακτικές σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή των Προολυμπιακών τουρνουά απευθυνόμενη στη Γερμανία , με δεδομένο ότι η Σερβία και η Ιταλία βρίσκονται στη "μαύρη" λίστα.

Στο μεταξύ, ο βετεράνος ΝΒΑer και νυν πρόεδρος της ρώσικης ομοσπονδίας, Αντρέι Κιριλένκο, πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις, τονίζοντας ότι "το πρόβλημα αφορά της FIBA και την Euroleague. Οι συγκεκριμένοι οργανισμοί πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους και να μην εμπλέκουν τις εθνικές ομάδες. Σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση πρέπει όλοι να κάνουν υποχωρήσεις. Δυστυχώς, δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο. Ουδείς είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ