ΜΠΑΣΚΕΤ

Κι ο Γκάλης στο πλευρό της ΟΣΕΚΑ

Κι ο Γκάλης στο πλευρό της ΟΣΕΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Γκάλης είναι ο νέος μεγάλος συμπαίκτης της ΟΣΕΚΑ, με την ομοσπονδία μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο να ανακοινώνει τη νέα μεγάλη της συνεργασία.

Μετά τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο , ήταν η σειρά του Νίκου Γκάλη να δηλώσει εμπράκτως την στήριξή του προς τους αθλητές με αγωνιστικό αμαξίδιο. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ θα συμμετάσχει αφιλοκερδώς στο διαφημιστικό σποτ, που στόχο θα έχει την προβολή της δράσης των παικτών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία της με τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών. Ο Νίκος Γκάλης ήταν, είναι και θα είναι, ο μεγαλύτερος παίκτης που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα. Πριν από λίγες ημέρες τιμήθηκε με την ύψιστη μπασκετική διάκριση (Hall of Fame) και σήμερα αποδέχθηκε πρόταση της ΟΣΕΚΑ να συμμετέχει αφιλοκερδώς στο διαφημιστικό σποτάκι, που στόχο θα έχει την προβολή της δράσης των παικτών μπάσκετ με καρότσι".

" Ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, ένας εξαιρετικά ευαίσθητος άνθρωπος -κι αυτό δεν περιμέναμε τη σημερινή μέρα για να το ανακαλύψουμε-, θα συμμετέχει στο διαφημιστικό βίντεο, που στόχο θα έχει να ευαισθητοποιήσει όλους τους φίλους του αθλήματος, να τους κάνει γνωστό το μπάσκετ με αμαξίδιο. Είναι για μας η ύψιστη τιμή να συμμετέχει στην προσπάθεια που κάνουμε. Ένα ευχαριστώ, σε αυτόν τον θρύλο των γηπέδων, τον άνθρωπο που μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ, είναι λίγο. Με τη συμμετοχή του, το ελληνικό μπάσκετ με αμαξίδιο αποκτά τον πιο σημαντικό πόλο έλξης", δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Καλούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ