ΜΠΑΣΚΕΤ

Κι άλλος Έλληνας στο Κατάρ

Κι άλλος Έλληνας στο Κατάρ

Η ελληνική μπασκετική παροικία στο Κατάρ διευρύνεται αφού ο Κώστας Μασούρας είναι ο εκλεκτός του Βασίλη Φραγκιά για τη θέση του γυμναστή στην εθνική ομάδα του ανεξάρτητου εμιράτου της Μέσης Ανατολής.

Ο Κώστας Μασούρας, μέχρι πρότινος γυμναστής στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με θητεία σε Ηλυσιακό και ΑΕΚ, είναι ο εκλεκτός του Βασίλη Φραγκιά για τη θέση του γυμναστή στην εθνική ανδρών του Κατάρ.

Ο Μασούρας έφτασε τις προηγούμενες ημέρες στο ανεξάρτητο εμιράτο της Μέσης Ανατολής ενώ θα είναι ο πρώτος μη Αμερικανός γυμναστής στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Επελέγη λόγω της άριστης κατάρτισής του και τις αποκλειστικής ενασχόλησής του με το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο τα προηγούμενα χρόνια.

Να σημειωθεί, επίσης, πως μετά από τον Βασίλη Μητσόπουλο στην πρωταθλήτρια Ραγιάν, γίνεται ο δεύτερος Έλληνας της συγκεκριμένης ειδικότητας που θα δουλέψει στο Κατάρ μέσα σε έναν χρόνο, ακολουθώντας τους πέντε προπονητές (σ.σ. Φραγκιάς, Κουφός, Γιαπλές, Μπιτζάνης, Φωτεινάκης) που έχουν σημειώσει σημαντικές επιτυχίες το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ