ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα Κηφισιά εναντίον Γαλατσίου για το ΑΣΕΑΔ

Νέα Κηφισιά εναντίον Γαλατσίου για το ΑΣΕΑΔ
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της Νέας Κηφισιάς εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση κατά του Γαλατσίου, τονίζοντας πως υπάρχει επί τούτου κωλυσιεργία στην εκδίκαση της υπόθεσης για την έγκριση της μεταγραφής των αδερφών Βιντσηλαίου.

Η υπόθεση της μεταγραφής των Σταυριανής και Αγγελικής Βιντσηλαίου εξακολουθεί να αποτελεί... πρόβλημα για την Νέα Κηφισιά, από τη στιγμή που εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης στο ΑΣΕΑΔ. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε μάλιστα επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, επισημαίνοντας πως το Γαλάτσι κάνει ό,τι μπορεί για να καθυστερήσει τη διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Την ερχόμενη Πέμπτη 19/11, έχει οριστεί από το ΑΣΕΑΔ η εκδίκαση της υπόθεσης για την έγκριση μεταγραφής των αδερφών Βιντσηλαίου από την ομάδα της Ένωσης Γαλατσίου στην Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τη διοίκηση της Ένωσης Γαλατσίου υπάρχει η διάθεση για κωλυσιεργία της εκδίκασης της υπόθεσης για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ώστε να μην μπορέσουν να αγωνιστούν οι αθλήτριες με την ομάδα της Κηφισιάς. Έτσι, σκοπεύουν να ζητήσουν αναβολή στο πρόσωπο του δικηγόρου τους, για να εκδικαστεί η υπόθεση μετά από ένα μήνα.

Με αυτόν τον τρόπο πιστεύει η ομάδα του Γαλατσίου ότι οι αθλήτριες Βιντσηλαίου θα αγανακτήσουν λόγω της απραξίας τους με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο Γαλάτσι και πιέζοντας την ομάδα της Κηφισιάς να δώσει σοβαρά οικονομικά ανταλλάγματα.

Με τις ενέργειες αυτές η ομάδα της Ένωσης Γαλατσίου έχει περιθωριοποιήσει τις αθλήτριες του από τον Απρίλιο του 2015 (8 μήνες) και τους έχει δημιουργήσει φοβερό ψυχολογικό πρόβλημα λόγω του κοψίματος του μπάσκετ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ