ΜΠΑΣΚΕΤ

Κερδίστε δύο φανέλες του Αντετοκούνμπο, προσφορά της Huawei!

Κερδίστε δύο φανέλες του Αντετοκούνμπο, προσφορά της Huawei!

Μπείτε στον μεγάλο διαγωνισμό του για να κερδίσετε δύο συλλεκτικές φανέλες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, υπογεγραμμένες από τον σταρ του ΝΒΑ, προσφορά της "Huawei".

Οι δύο φανέλες της "γαλανόλευκης", είναι μια προσφορά της εκπληκτικής σειράς Huawei P9 με τις απίστευτες δυνατότητες και τη μοναδική dual-lens κάμερα με τις προδιαγραφές της Leica στα Huawei P9 και P9 Plus.

Οι δύο συλλεκτικές φανέλες του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι εδώ και σας περιμένουν! Και μπορείτε να τις αποκτήσετε μέσα από τον μεγάλο διαγωνισμό του Sport24.gr, προσφορά της "Huawei".

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και αυξήστε τις πιθανότητες να κερδίσετε, κάνοντας "LIKE" στη σελίδα της "Huawei" στο Facebook! Ακόμα περιμένετε;

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "HUAWEI P9"

Κερδίστε δύο φανέλες του Αντετοκούνμπο, προσφορά της Huawei!

REINVENT SMARTPHONE PHOTOGRAPHY

  • Επαναστατική Dual Camera

Βασική κάμερα Leica double-lens 12 ΜΡ x 2

  • Προηγμένο Design

Εκπληκτικός σχεδιασμός & ελαφριά κατασκευή από unibody αλουμίνιο

  • VIP Service

Δωρεάν Υπηρεσία Χρυσού Μέλους με 3 Χρόνια Εγγύηση

  • Ισχυρή Απόδοση

Επεξεργαστής HiSilicon Kirin 955 Octa-core

To Huawei P9 έχει κατασκευαστεί από κοινού με τη Leica με αποτέλεσμα μια εκθαμβωτική συσκευή με επαναστατική τεχνολογία κάμερας dual-lens 12 megapixel X 2. Συνδυάζοντας υλικά ανώτερης ποιότητας και έξυπνο λογισμικό (Android 6.0), το Huawei P9 σας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες εξαιρετικής ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς και να ανακαλύψετε έναν πιο ζωντανό κόσμο που είναι ακόμα πιο κοντά στα φυσικά χρώματα μέσα από την εκπληκτική οθόνη 5.2" FHD με 96% κορεσμό χρωμάτων και υψηλή αντίθεση. Δημιουργημένο από τους καλύτερους σχεδιαστές, το Huawei P9 (Single & Dual SIM) γοητεύει με τις σμιλευμένες του άκρες, στρογγυλεμένες με την τεχνική κοπής διαμαντιού, ενώ είναι κατασκευασμένο από υλικό που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, με γυαλί ανώτερης ποιότητας 2.5D. Διαθέτει κλείδωμα με δαχτυλικό αποτύπωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ