ΜΠΑΣΚΕΤ

Καββαδάς: "Μαύρη μέρα αλλά…"

Καββαδάς: "Μαύρη μέρα αλλά…"

Ο σέντερ του Αρκαδικού, Βασίλης Καββαδάς μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για την μάχη που έδωσε η ομάδα του ώστε να σωθεί, την κρίσιμη βολή και το μέλλον του αφού ανήκει στον Ολυμπιακό.

O Αρκαδικός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την υπέρβαση στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ηττήθηκε από την ΑΕΚ και αποχαιρέτησε την κατηγορία ενώ ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του και την... άστοχη βολή στον αγώνα με τον Κόροιβο που έκρινε, σε μεγάλο βαθμό και τον υποβιβασμό.

Ο 25χρονος σέντερ μίλησε:

Για την μάχη που έδωσε ο Αρκαδικός μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να μείνει στην Basket League: "Υπάρχει κούραση και μεγάλη στεναχώρια αφού δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Τους τελευταίους δύο μήνες είχαμε φουλ ρόστερ, κάτι που δεν συνέβαινε πριν και επίσης παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Είχαμε πίεση, δουλεύαμε σκληρά και δεν χάναμε την πίστη μας. Η τύχη ήταν μεγάλος παράγοντας μας επηρέασε αρνητικά στην πορεία του πρωταθλήματος".

Για την μία εύστοχη βολή (είχε 1/2 στο τέλος) στο ματς με τον Κόροιβο που έδωσε τη νίκη στον Αρκαδικό αλλά με τη διαφορά που είχε ηττηθεί από την ομάδα της Αμαλιάδας: "Και να αστοχούσα μπορεί στη συνέχεια να χάναμε στην παράταση. Πήραμε τη νίκη σε αυτό το ματς και κοιτάξαμε τ άλλα αποτελέσματα. Άλλες ομάδες το είχαν παρατήσει λες και πήγαιναν διακοπές. Εμείς δουλέψαμε σκληρά το τελευταίο διάστημα και πήγαμε να παίξουμε στα ίσια το ματς με την ΑΕΚ. Αν αναλογιστούμε τη διαφορά που έχουν στο μπάτζετ οι δύο ομάδες, ως ένα βαθμό το καταφέραμε. Ήταν σαν ένα βουνό η ΑΕΚ και ο Αρκαδικός προσπαθούσε να το σκαρφαλώσει. Παίξαμε όλα τα ματς στα ίσια και φτάσουμε να παλεύουμε ως τέλος, παρότι μας είχαν ξεγραμμένους. Είχαμε πει να μην ασχολούμαστε με τα άλλα ματς αλλά όπως και να το κάνεις, μάθαμε τ” άλλα αποτελέσματα, το καταλάβαμε και είναι μια… μαύρη μέρα για εμάς. Προσωπικά δε νιώθω καθόλου όμορφα. Ο Αρκαδικός έχει δείξει πολύ σοβαρό πρόσωπο και άξιζε να είναι στην Α1. Η ομάδα εκεί είναι μια πραγματική οικογένεια. Μακάρι να το δει ως σκαλοπάτι και να επιστρέψει".

Για την επόμενη μέρα στην καριέρα του καθώς ανήκει στον Ολυμπιακό: "Το βράδυ είναι δύσκολο… Θα ξεκουραστώ κάποιες μέρες και θα προσπαθήσω να μην σκέφτομαι το μπάσκετ. Αυτή τη στιγμή δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Είναι ακόμα νωρίς και θα δούμε στην πορεία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ