ΜΠΑΣΚΕΤ

"Καλός παίκτης και χαρακτήρας ο Πάβλοβιτς"

"Καλός παίκτης και χαρακτήρας ο Πάβλοβιτς"

Ο παίκτης της Παρτίζαν, Γιάννης Κουζέλογλου, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τους Γιώργο Οικονόμου και Χρήστο Τσάλτα.

Ο παίκτης της Παρτίζαν, Γιάννης Κουζέλογλου, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τους Γιώργο Οικονόμου και Χρήστο Τσάλτα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για τον Σάσα Πάβλοβιτς:" Μιλάμε για πολύ καλό παίκτη. Τον έβλεπα και μάθαινα από αυτόν και με βοήθησε να προσαρμοστώ. Είναι πολύ καλό παιδί και βοηθάει τους… μικρούς. Εμένα μου έλεγε πράγματα που έπρεπε να βελτιώσω. Έπαιζε δέκα χρόνια στο ΝΒΑ και μόνο αυτό λέει πολλά. Στην Παρτίζαν όταν «έκαιγε»η μπάλα την έπαιρνε αυτός. Στο δύσκολο μέρος του παιχνιδού πάντα η μπάλα πήγαινε σε αυτόν. Δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα προσαρμογής στον Παναθηναϊκό, είναι καλός χαρακτήρας, ενώ ξέρει και τον προπονητή που είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς".

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ:" Είναι πολύ καλός παίκτης, αγωνίζεται στη θέση πέντε, είναι ψηλός και δυνατός με πολύ καλές κινήσεις στο λόου ποστ. Επίσης, έχει δουλέψει στο σουτ από την περιφέρεια".

Για τα προσωπικά του σχέδια:" Σίγουρα προέχει η ξεκούραση, καθώς η περσινή ήταν χρονιά προσαρμογής. Περιμένω πως και πως τη νέα σεζόν, η Παρτίζαν είναι σχολείο για μένα και ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα. Ελπίζω να έχω υγεία και όλα θα πάνε καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ