ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλό μήνα, με πολύ ξύλο

Καλό μήνα, με πολύ ξύλο

Κάτι πρέπει να συμβαίνει με τους πλανήτες, καθώς μέσα σε λίγες ώρες εκτυλίχθηκαν σε γήπεδα όλου του πλανήτη, όσα δεν έχουν συμβεί για χρόνια συνολικά. Δείτε τι συνέβη σε Ισπανία, ΝΒΑ και Λίβανο (videos).

Η ισπανική λίγκα συνηθίζει να "ανεβάζει" στο επίσημο κανάλι της, στο YouTube videos με όσα εντυπωσιάζουν από κάθε ματς, συχνά πριν καν αυτά τελειώσουν. Την Κυριακή (1/3) παρουσίασε μια όχι και τόσο ευχάριστη στιγμή, από εκείνες που προωθούν το project. Ήταν ο.. διαπληκτισμός του Τορνίκε Σενγκέλια με τον Ντέγιαν Τοντόροβιτς, στο ματς της Μπιλμπάο με τη Λαμποράλ Κούτσα, που είχε ως συνέπεια τη γενική σύρραξη . Φυσικά και θα επιβληθούν κυρώσεις, αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο video που κυκλοφόρησε Πρωτομηνιά, με ξύλο.

Λίγο αργότερα, προέκυψε ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Τέρελ Στόγκλιν, σε άγριο καβγά που ξέσπασε στο Λίβανο, σε ματς της Αλ Ριγιαντί με τη Σατζές. Σήμερα (2/3), στο λογαριασμό της λίγκας, στο Twitter "ανέβηκε" το video με το πώς ξεκίνησαν όλα, μαζί και η ποινή (η γηπεδούχος ομάδα θα παίζει χωρίς κόσμο, έως το τέλος της σεζόν).

Το κακό τρίτωσε λίγες ώρες μετά, όταν ο Τζέιμς Χάρντεν... σκέφτηκε να κλωτσήσει στα γεννητικά όργανα τον ΛεΜπρον Τζέιμς, στο ματς των Ρόκετς με τους Καβαλίερς . Εξυπακούεται πως αναμένονται οι ποινές και από το ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ