ΜΠΑΣΚΕΤ

Και Σπανού και Παπαηλία και Σπαθάρου στο Ios 3on3

Και Σπανού και Παπαηλία και Σπαθάρου στο Ios 3on3

Γυναικείο άρωμα θα έχει το Ios 3on3, καθώς σε αυτό θα συμμετάσχουν μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ.

Η Εθνική Γυναικών έφθασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην τετράδα του Ευρωμπάσκετ και το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων για το γυναικείο μπάσκετ εκτοξεύτηκε. Ετσι μια εκ των μεγάλων πρωταγωνιστριών της μεγάλης επιτυχίας, Αρτεμις Σπανού αποδέχθηκε το κάλεσμα του εμπνευστή τουIos3on3 και της οικοδέσποινας Βασιλικής Πετρίδου ώστε να φέρει στην Ιο λίγη από την… άνοιξη της Πράγας!

Μαζί της η Αρτεμις Σπανούθα φέρει και δυο θρύλους του αθλήματος, την Ανθή Παπαηλίακαι την Κατερίνα Σπαθάρου, οι οποίες θα δώσουν άλλο αέρα στη διοργάνωση, καθώς πέρα από τους θρύλους της «γαλανόλευκης» στους άνδρες (Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Κακιούζης, Τσαρτσαρής, Σχορτσανίτης, Παππάς) θα βρεθούν και οι αντίστοιχοι θρύλοι της γυναικείας εθνικής ομάδας.

Η Αρτεμις Σπανού δήλωσε στοIos3on3.grγια τη συμμετοχή της στο τουρνουά και την εκτόξευση του ενδιαφέροντος για το γυναικείο μπάσκετ: «Είναι αλήθεια ότι μετά την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών, κάναμε αρκετή… φασαρία. Μας έμαθε ο κόσμος, ασχολήθηκε μαζί μας και αυτό είναι πολύ ωραίο».

Μπορεί να αποτελέσει αυτή η επιτυχία αφορμή για να έρθουν και άλλα νέα κορίτσια κοντά στο άθλημα; «Πράγματι, είναι τεράστια αφορμή για το γυνακείο μπάσκετ αυτή η επιτυχία. Ηδη έχω ακούσει από ομάδες ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν να παίζουν μπάσκετ και ίσως αυτή είναι μεγαλύτερη επιτυχία και αυτό που καταφέραμε στο Ευρωμπάσκετ».

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη τουAggaliaLuxury Suites και μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω: e-mail , facebook , twitter και instagram .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ