ΜΠΑΣΚΕΤ

Και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο Ios3on3!

Και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο Ios3on3!

Ο κόουτς των επιτυχιών της Εθνική Ελλάδας, θα είναι στο Ios 3on3 μαζί με όλους τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ.

Θα είναι στο Ios3on3ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτηςκαι θα λείψει ο προπονητής τους, ο κόουτς των επιτυχιών της Εθνικής Ελλάδας,Παναγιώτης Γιαννάκης;

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ δέχθηκε το κάλεσμα του Δημήτρη Παπανικολάου και της Βασιλικής Πετρίδου, οικοδέσποινας του τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Ιο το τριήμερο 7-9 Ιουλίου και έτσι θα βρεθεί στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί και θα βραβευτεί για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Πέραν των προαναφερθέντων, στο Ios3on3 θα βρεθεί και οΝίκος Παππάς, ενώ το γυναικείο μπάσκετ θα εκπροσωπήσουν οιΕβίνα Μάλτση, Μαριέλλα Φασούλα, Αρτεμις Σπανού, Ανθή ΠαπαηλίακαιΚατερίνα Σπαθάρου.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 5 Ιουλίου και έπειτα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης. Σπεύσετε να κλείσετε θέση στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στην Ιο παρέα με την ελίτ του ελληνικού μπάσκετ!

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites και μέσω του vivaμπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω: e-mail , facebook , twitter και instagram .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ