ΜΠΑΣΚΕΤ

Και φέτος με ξένους διαιτητές το Πανελλήνιο Εφήβων

Και φέτος με ξένους διαιτητές το Πανελλήνιο Εφήβων
EUROKINISSI

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε πως παράλληλα με την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων (11-15/4) στη Χερσόνησο θα διεξαχθεί διεθνές σεμινάριο διαιτητών, οι οποίοι θα σφυρίξουν στις αναμετρήσεις της τελικής φάσης.

Ο χρόνος για το τζάμπολ της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων (11-15/4) στη Χερσόνησο κυλάει αντίστροφα και η ΕΟΚ γνωστοποίησε πως παράλληλα με την διοργάνωση στη Χερσόνησο θα διεξαχθεί διεθνές σεμινάριο διαιτησίας.

Το "παρών" στο σεμινάριο μεταξύ άλλων θα δώσει και ο υπεύθυνος τμήματος διαιτησίας της FIBA στην Ευρώπη, Ντάβοριν Νάκιτς, ενώ οι διαιτητές που θα συμμετάσχουν σε αυτό - όπως συνέβη και πέρσι στο Μεσολόγγι - θα σφυρίξουν στις αναμετρήσεις της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Όπως και πέρυσι στο Μεσολόγγι, έτσι και φέτος στη Χερσόνησο, παράλληλα με την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων θα διεξαχθεί διεθνές σεμινάριο διαιτητών, οι οποίοι θα σφυρίξουν κιόλας στους αγώνες.

Οι διαιτητές που παίρνουν μέρος στο σεμινάριο το οποίο διεξάγεται από την FIBA, είναι οι: Gilbert Hoxha, Tom De Lange, Nikolay Tsintsarski, Kυριάκος Χρήστου, Mikel Manniste, Alexandre Deman, James Dominique, Στυλιανός Συμεωνίδης, Valerio Grigioni, Xhelal Mumini, Gvidas Gedvitas, Stanislav Valeev. Θα διδάξουν ο Ιταλός Ρομπέρτο Κιάρι και ο Ισπανός Μιγέλ Πέρεζ Νις, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο υπεύθυνος τμήματος διαιτησίας της FIBA στην Ευρώπη, Ντάβοριν Νάκιτς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ