ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττες για Ζούρο και Βεζένκοφ

Ήττες για Ζούρο και Βεζένκοφ

Η Ρωσία πέτυχε εύκολη νίκη επί της Γεωργίας του Ηλία Ζούρου ενώ η Βουλγαρία του Αλέξανδρου Βεζένκοφ ηττήθηκε από τη FYROM σε φιλικά προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2017.

Οι εθνικές ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά του διευρυμένου Ευρωμπάσκετ 2017 συνεχίζουν τα φιλικά προετοιμασίας με φόντο τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Φινλανδία, το Ισραήλ, τη Ρουμανία και την Τουρκία (31/8 - 17/9).

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η Ρωσία επικράτησε εύκολα της Γεωργίας του Ηλία Ζούρου με σκορ 94-62. Ο Σβεντ έκανε τη διαφορά για τους νικητές με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ ενώ οι προσπάθειες του νεοαποκτηθέντα γκαρντ της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον (14 π., 3 ριμπ.) δεν ήταν αρκετές για τη Γεωργία.

Από 'κει και πέρα, η Βουλγαρία ηττήθηκε στο δεύτερο φιλικό κόντρα στη FYROM με 74-78. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τελείωσε το ματς με 4 πόντους και 1/8 σουτ εντός πεδιάς (1/3 δίπ., 0/5 τρίπ.) σε 24'38" συμμετοχής.

Οι όμιλοι των προκριματικών

Α’ Όμιλος:Βέλγιο, Ισλανδία, Ελβετία, Κύπρος.

Β’ Όμιλος:Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Δανία.

Γ’ Όμιλος:Ρωσία, Βοσνία, Σουηδία.

Δ’ Όμιλος:Πολωνία, Εσθονία, Λευκορωσία, Πορτογαλία.

Ε’ Όμιλος:Σλοβενία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Κόσσοβο.

Στ’ Όμιλος:Γεωργία, Μαυροβούνιο, Σλοβακία, Αλβανία.

Ζ’ Όμιλος:ΠΓΔΜ, Ουγγαρία, Μ. Βρετανία, Λουξεμβούργο.

- Από τους επτά ομίλους που δημιουργήθηκαν, στην τελική φάση θα προκριθούν οι πρώτοι από κάθε γκρουπ και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ