ΜΠΑΣΚΕΤ

Ησύχασαν οι Λιθουανοί με Σεϊμπούτις

Ησύχασαν οι Λιθουανοί με Σεϊμπούτις

Η Λιθουανία πέτυχε την τρίτη νίκη της στα φιλικά προετοιμασίας κόντρα στη Βενεζουέλα όμως ο τραυματισμός του Ρενάλντας Σεϊμπούτις τάραξε προς στιγμήν την ηρεμία στην ομάδα του Καζλάουσκας.

Η Λιθουανία θα παραταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο ως δευτεραθλήτρια Ευρώπης ενώ χθες (10/7) πέτυχε εύκολη νίκη επί της Βενεζουέλας σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στη Siemens Arena.

H ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας επικράτησε με 84-53 και πέτυχε την τρίτη νίκη της στα φιλικά ενώ ο Λιθουανός προπονητής είδε για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις. Παρ' όλα αυτά, ο τραυματισμός του Ρενάλντας Σεϊμπούτις επισκίασε το αποτέλεσμα.

Ο Σεϊμπούτις αποχώρησε κουτσαίνοντας στον πάγκο στις αρχές της τρίτης περιόδου με πρόβλημα στον δεξί αστράγαλο κι εν συνεχεία υποβλήθηκε σε εξετάσεις ωστόσο απέφυγε τη μεγάλη ζημιά και θα μείνει εκτός δράσης για λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στις προπονήσεις της "Lietuva". Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο φιλικό με την Ολλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ