ΜΠΑΣΚΕΤ

Η κόντρα Μάλκοβιτς-Ουίλκινς καλά κρατεί

Η κόντρα Μάλκοβιτς-Ουίλκινς καλά κρατεί

Μετά από 17 χρόνια, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς και Ντομινίκ Ουίλκινς εξακολουθούν να εξαπολύουν τα βέλη τους ο ένας προς τον άλλο. Διαβάστε τι είπαν...

Μπορεί να έχουν περάσει 17 χρόνια, αλλά αυτή η κόντρα κρατάει ακόμα... Ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς και ο Ντομινίκ Ουίλκινς εξακολουθούν να μη θέλουν να δουν ο ένας τον άλλο.

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς έδειξε ότι ακόμα δεν μπορεί να συγχωρήσει τον Αμερικανό σούπερ σταρ που απουσίαζε από την καλοκαιρινή προετοιμασία.

"Δεν ήταν μαζί μας τον Ιούλιο, ποτέ δεν δούλεψε σκληρά μαζί μας, ποτέ δεν έβαζε ένταση στις προπονήσεις. Θυμάμαι την πρώτη προπόνηση του. Ηταν πίσω από το καλάθι, φοβισμένος", σχολίασε ο Σέρβος προπονητής για να συνεχίσει:

"Είδα ότι έκανε εισπνοές σε μηχάνημα. Τον ρώτησα τι είναι αυτό και μου είπε κόουτς, έχω άσθμα. Στην Αθήνα η μόλυνση είναι πολύ μεγάλη και δεν μπορώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα των άλλων. Του απάντησα: παίρνεις 3,5 εκατομμύρια δολάρια, δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις κάτι διαφορετικό!".

Από την πλευρά του, ο Ουίλκινς αποκάλυψε πως ποτέ δεν του άρεσε σαν προπονητής ο Μάλκοβιτς: "Οι προπονήσεις του ήταν σκέτη τρέλα, υπερβολικά μεγάλες και πολλές φορές δεν είχαν καμία σχέση με μπάσκετ. Μα είναι δυνατόν να υπονοεί ότι έλεγα ψέμματα για το άσθμα; Είναι ιατρικά επιβεβαιωμένο.

Γι' αυτό δεν μου άρεσε ο Μάλκοβιτς. Νόμιζε ότι ήμουν ψεύτης. Μπορώ να πω ότι ήταν καλός προπονητής. Αλλά στο ΝΒΑ με αυτού του τύπου τη δουλειά δεν θα μπορούσε να προπονήσει κανέναν!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ