ΜΠΑΣΚΕΤ

Η "τρελή" ιστορία πίσω από την ονοματοδοσία του Πιέρια Χένρι

LAS VEGAS, NV - JULY 7: Pierria Henry #49 of the Boston Celtics handles the ball against the Denver Nuggets during the 2018 Las Vegas Summer League on July 7, 2018 at the Cox Pavilion in Las Vegas, Nevada. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2018 NBAE (Photo by Bart Young/NBAE via Getty Images)
LAS VEGAS, NV - JULY 7: Pierria Henry #49 of the Boston Celtics handles the ball against the Denver Nuggets during the 2018 Las Vegas Summer League on July 7, 2018 at the Cox Pavilion in Las Vegas, Nevada. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2018 NBAE (Photo by Bart Young/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES

Δεν είναι όνομα που είχαμε ακούσει στο παρελθόν. Τώρα που μάθαμε πως προέκυψε, ξέρουμε ότι δεν θα υπάρξει άλλος "Πιέρια" στο μέλλον, μετά τον Χένρι.

Την ώρα που οι παράγοντες του Ολυμπιακού υποστηρίζουν πως έχει "παγώσει" για εκείνους η περίπτωση του Πιέρια Χένρι, ο Αμερικανός γκαρντ συνεχίζει να παλεύει στο Summer League του Las Vegas για να ανεβάσει τις μετοχές του, ενδεχομένως και για να πείσει κάποια ομάδα του ΝΒΑ να του δώσει μια ευκαιρία να "χωρέσει" στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου.

Ο Gary Washburn έγραψε στην Boston Globe ότι οι Boston Celtics δεν υπάρχει περίπτωση να του προσφέρουν αυτή την ευκαιρία, καθώς στο roster τους υπάρχουν πολλοί "κοντοί" και λογικά θα μείνει και ο Marcus Smart, ενώ έχει και δηλώσεις του παίκτη της Τόφας που υποστήριξε πως στόχος του είναι να κατακτήσει τον τίτλο στο Summer League του Las Vegas για να ευχαριστήσει τους Κέλτες που τον κάλεσαν και του έδωσαν χώρο για να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Ο Washburn αναφέρει και πως προέκυψε το όνομα Πιέρια: " Υπάρχει μια συναρπαστική ιστορία πίσω από αυτό. Όταν η μητέρα του έμεινε έγγυος, πίσω στις αρχές του 1993, οι φίλοι της της έδωσαν να πιει Perrier σε ένα πάρτυ. Λίγο καιρό μετά είχε πρόωρο τοκετό, με αποτέλεσμα να κατηγορήσει εκείνο το ανθρακούχο νερό και να ονομάσει τον γιο της Πιέρια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ