ΜΠΑΣΚΕΤ

Η θέση του ΓΓΑ για τα επεισόδια στο "Αλεξάνδρειο"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ποια η θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού, για τα επεισόδια στον Τελικό του Κυπέλλου. Γιατί κατέβηκε το post από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Οι κραδασμοί που δημιουργήθηκαν από τα επεισόδια που έγιναν στο “Αλεξάνδρειο” μετά το τέλος του Τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό συνεχίζουν να υφίστανται, με την υπόθεση να έχει πάρει ήδη τον δρόμο της εισαγγελίας.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, με τοποθέτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, υποστήριξε πως “ Σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού και ο ΓΓΑ από επιλογή απόλαυσαν τις αθλητικές προσπάθειες των παιδιών που αγωνίστηκαν στον κλειστό στίβο. Όσα έγιναν λίγο βορειότερα δεν έχουν σχέση με αθλητισμό. Είναι υπόθεση του εισαγγελέα. Μία ομοσπονδία που έχει χάσει τη μπάλα, που δεν μπορεί να προστατέψει το άθλημα και ισόβιοι παράγοντες που σκίζουν από κριτική και μετάθεση ευθυνών, αλλά δεν μπορούν στοιχειωδώς να οργανώσουν έναν τελικό”. Ένα Post το οποίο αργότερα “κατέβασε”.

Ο λόγος που το συγκεκριμένο post “κατέβηκε” είναι ότι έπειτα από ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, είχε επέμβει ήδη Αθλητικός Εισαγγελέας, ο οποίος πλέον περιμένει τις εκθέσεις της αστυνομίας και της ΔΕΑΒ πριν προχωρήσει σε συγκεκριμένες κινήσεις. Σύμφωνα μάλιστα με όσα προκύπτουν μέχρι τώρα, η ΔΕΑΒ έχει καταγράψει λάθη λάθη κατά τον σχεδιασμό της οργάνωσης. Από τη στιγμή λοιπόν που συνέβη αυτό, το συγκεκριμένο post έπρεπε να “κατέβει”, αφού δεν θεωρείται ορθό να προκαταβάλει την απόφαση σε μία τέτοια υπόθεση η ΓΓΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ