ΜΠΑΣΚΕΤ

Η συγκινητική ανάρτηση του Γκάλη για το ντεμπούτο του

Η συγκινητική ανάρτηση του Γκάλη για το ντεμπούτο του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Γκάλης έκανε σαν σήμερα (2/12) το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη πριν από 37 χρόνια και φρόντισε να το θυμίσει στους θαυμαστές του μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στο επίσημο προφίλ του στο Facebook.

Ήταν 2 Δεκεμβρίου 1979 όταν ο Νίκος Γκάλης, ο άνθρωπος που έμελλε να αλλάξει το ρου όχι μόνο του μπάσκετ αλλά ολόκληρου του ελληνικού αθλητισμού, έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη. Πέρασαν 37 χρόνια από τότε, αλλά οι αναμνήσεις από εκείνο το παιχνίδι ακόμα προκαλούν συγκίνηση στον ίδιο.

Αντίπαλος του Άρη τότε ήταν ο Ηρακλής, με τον (μετέπειτα) καλύτερο παίκτη στην ιστορία του αθλήματος στην χώρα μας να σημειώνει 30 πόντους σε εκείνο το παιχνίδι, οδηγώντας τους "κίτρινους" στη νίκη με 79-78. Θέλοντας λοιπόν να θυμηθεί - αλλά και να θυμίσει στον κόσμο - εκείνη τη μέρα, ο Νίκος Γκάλης πόσταρε στο προφίλ του στο Facebook μία σπάνια φωτογραφία όπου απεικονίζεται (με το Νο7 και όχι με το αγαπημένο του Νο6) παρέα με τους Χάρη Παπαγεωργίου, Βαγγέλη Αλεξανδρή, Διαμαντή Σκόνδρα και Βασίλη Παραμανίδη, γράφοντας το εξής μήνυμα:

" Πέρασαν 37 χρόνια από το ντεμπούτο μου στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του ΑΡΗ απέναντι στον Ηρακλή. Ήταν ένας αγώνα που τον θυμάμαι πολύ έντονα παρόλο που πέρασαν αρκετά χρόνια γιατί ήταν η αρχή ενός υπέροχου ταξιδιού που ήταν γεμάτο από χαρές, τίτλους και διακρίσεις. Το πιο σημαντικό όμως που κέρδισα από το μπάσκετ είναι η αγάπη και η αναγνώριση από το σύνολο του φίλαθλου κόσμου ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζει ο καθένας. Στη φωτογραφία είμαι με το Χάρη Παπαγεωργίου, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, το Διαμαντή Σκόνδρα και το Βασίλη Παραμανίδη".

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ