ΜΠΑΣΚΕΤ

Η παρουσίαση του "Είμαστε Πια Πρωταθλητές"

Η παρουσίαση του "Είμαστε Πια Πρωταθλητές"

Ο Βασίλης Σκουντής εν μέσω "συνενόχων", όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος, παρουσίασε το βιβλίο του "Είμαστε Πια Πρωταθλητές", που είναι αφιερωμένο στην μεγάλη επιτυχία του 1987.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα στην πλατεία Συντάγματος, παρουσία μελών εκείνης της χρυσής ομάδας, ανθρώπων του μπάσκετ, δημοσιογράφων, φίλων και φιλάθλων της Εθνικής ομάδας. Στο πάνελ βρέθηκαν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Μιχάλης Κακιούζης και η πρόεδρος του σωματείου "Οι Πελαργοί", Λήδα Μανιατογιάννη.

Στο ακροατήριο βρέθηκαν οι Νίκος Φιλίππου, Μιχάλης Ρωμανίδης, Θόδωρος Καρατζάς, Βασίλης Γκούμας, Δημήτρης Παπανικολάου, Δήμος Ντικούδης, Γιώργος Καλαϊτζής, Γιώργος Λημνιάτης, Ντίνος Καλαμπάκος, Τζίμης Κουστένης, Νίκος Μπάρλος, Ζήσης Σαρικόπουλος, Γιάννης Καλαμπόκης, Χριστόφορος Στεφανίδης, Ανδρέας Παπαντωνίου, Κώστας Μπογατσιώτης και πολλοί άλλοι.

Την παρουσίαση έκανε ο Δημήτρης Καρύδας που τόνισε ότι "αυτό δεν είναι το πρώτο βιβλίο του Βασίλη Σκουντή, που έχει γράψει εκατομμύρια λέξεις σε κείμενα που έχουν την αρτιότητα ενός βιβλίου από μόνα τους". Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε αναδρομή στη σχέση του με τον συγγραφέα στους δρόμου της Νίκαιας, αλλά και στην συνεισφορά του στον αθλητισμό ως άνθρωπος που τον αγαπάει ιδιαίτερα, ενώ ο Μιχάλης Κακιούζης παραδέχτηκε ότι "μεγάλωσε διαβάζοντας ή ακούγοντας τον Βασίλη Σκουντή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ