ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Γκρίνερ και η Τζόνσον θα γίνουν μητέρες

Η Γκρίνερ και η Τζόνσον θα γίνουν μητέρες

Λίγες εβδομάδες μετά το γάμο της Μπρίτνι Γκρίνερ με την Γκλόρι Τζόνσον, η τελευταία αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Η Brittney Griner είναι η παίκτρια που άλλαξε το WNBA και αυτή που θα ήθελε ο Μαρκ Κιούμπαν στους Mavs, αν μπορούσε να επιλέξει στο ΝΒΑ draft γυναίκα ! Λίγες εβδομάδες μετά το γάμο της με την Glory Johnson -επίσης παίκτρια του WNBA-, ανακοίνωσε πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Πριν εισέλθουν εις γάμου κοινωνία, στην κορυφή βουνού στο Φοίνιξ, είχαν... μαλλιοτραβηχτεί και συλληφθεί, ενώ τον Νοέμβριο η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι, από άγνωστο άντρα. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, με την Griner να ανακοινώνει τα ευχάριστα μέσω του Instagram, όπου έγραψε "ήταν πάντα το όνειρο μου να ξεκινήσω οικογένεια με κάποιον που αγαπώ". Το παιδί θα το κυοφορήσει η Johnson, η οποία ενημέρωσε πως αξίζει η θυσία που θα κάνει για εννέα μήνες, ώστε να γίνει η καλύτερη σύζυγος που μπορεί και ακόμα καλύτερη μητέρα. "Τώρα δεν έχω να ανησυχώ μόνο για την υγεία μου, αλλά και για την υγεία του πλάσματος που μεγαλώνει μέσα μου. Θα επιστρέψω πιο δυνατή του χρόνου".

class="instagram-media" data-instgrm-captioned data-instgrm-version="4" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

#SUCCESS #BLESSED #WelcomeToTheJohnsonGrinerFamily

A photo posted by missvol25 (@missvol25) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ