ΜΠΑΣΚΕΤ

Η FIBA έτοιμη να πάρει το προολυμπιακό από την Σερβία

Η FIBA έτοιμη να πάρει το προολυμπιακό από την Σερβία

Το γεγονός πως η Σερβία είναι στο πλευρό της Euroleague, μη δείχνοντας διάθεση να ασχοληθεί με την FIBA, αυτό ίσως της κοστίσει με το να χάσει την διεξαγωγή του προολυμπιακού τουρνουά.

Οι περισσότερες ομοσπονδίες έχουν ταχθεί με το μέρος της FIBA, αλλά η Σερβία έχει ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της Euroleague, μη δίνοντας σημασία στην προσπάθεια που κάνει η FIBA με το Champions League.

Το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την FIBA, η οποία με τον τρόπο της είναι έτοιμη να τιμωρήσει την σερβική ομοσπονδία, με το να της πάρει το προολυμπιακό τουρνουά!

Η FIBA είχε ζητήσει από την σερβική ομοσπονδία να ετοιμάσει κάποια πράγματα για το προολυμπιακό τουρνουά, αλλά αρκετά από αυτά δεν τα έχει τηρήσει. Η FIBA, λοιπόν, για αυτόν τον λόγο, είναι έτοιμη να τιμωρήσει την Σερβία, αλλά όσοι γνωρίζουν πράγματα καταλαβαίνουν πως αυτό θα το κάνει (αν το κάνει...) κυρίως επειδή οι Σέρβοι σνομπάρουν το Champions League της FIBA.

Mέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, με τους Σέρβους πλέον να... τρέχουν ώστε να ικανοποιήσουν τα όσα έχει ζητήσει η FIBA για το προολυμπιακό τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ