ΜΠΑΣΚΕΤ

Η είσοδος του Φασούλα στο Hall of Fame (VIDEO)

Η είσοδος του Φασούλα στο Hall of Fame (VIDEO)

Η FIBA τίμησε τον Παναγιώτη Φασούλα με την ύψιστη τιμή που μπορεί να αποδοθεί σε έναν άνθρωπο του μπάσκετ και σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα το VIDEO της τελετής εισόδου στο Hall of Fame!

Ο Παναγιώτης Φασούλας μπήκε το περασμένο Σάββατο (27/8) σε ένα ξεχωριστό κλαμπ και έγινε μέλος μιας ιδιαίτερης "παρέας" που έχει γράψει ιστορία στο μπάσκετ, με την είσοδό του στο Hall of Fame της FIBA .

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην έδρα της Διεθνούς Ομοσπονδίας στη Γενεύη ενώ ο βετεράνος σέντερ είναι ο δεύτερος από τη "χρυσή" γενιά του 1987 που βρίσκει τη θέση του στο Hall of Fame, καθώς είχε προηγηθεί το 2007 ο Νίκος Γκάλης.

Μαζί του στην τάξη του 2016 ανήκουν ο βετεράνος ΝΒΑer Ακίμ Ολάζουγον, ο Μανουέλ Ράγα, ο θρύλος του ισπανικού μπάσκετ Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο, η Μισέλ Τιμς, ο πρώην κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν και ο Χόρχε Ουγκό Καναβέζι.

Σήμερα (1/9), λοιπόν, η FIBA δημοσίευσε το VIDEO με την είσοδο του Παναγιώτη Φασούλα στην μπασκετική αιωνιότητα, με τον ίδιο να εξηγεί ότι: "Μπαίνω στο Hall Of Fame ενός αθλήματος που μου έδωσε τα πάντα... Προσπάθησα να δώσω και εγώ κάτι πίσω. Δεν ξέρω αν έδωσα αρκετά. Πιστεύω πως για να είμαι εδώ, κάτι έδωσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ