ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αποχώρηση ενός γίγαντα

Η αποχώρηση ενός γίγαντα

Έχοντας μία πλούσια καριέρα στις πλάτες του και όντας πλέον 34 χρονών ο Γιαν Γιάγκλα αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Το μήνυμα της Μπάγερν και ο αποχαιρετισμός του βετεράνου σέντερ

Έχοντας συμπληρώσει 16 χρόνια επαγγελματικού μπάσκετ κι έχοντας αγωνιστεί σε 5 διαφορετικές χώρες ο Γιαν Γιάγκλα αποφάσισε σε ηλικία 34 χρονών να κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια βάζοντας τέλος σε μία σπουδαία καριέρα. Ο πρώην σέντερ των Λίχτερφελντε, Άλμπα, Πανελληνίου, Άρτλαντ, Μαγιόρκα, Τουρκ Τέλεκομ, Μπανταλόνα, Πρόκομ και Μπάγερν έγραψε τον επίλογο μίας γεμάτης επαγγελματικής πορείας που περιελάμβανε 1 πρωτάθλημα (Πολωνίας), 2 Κύπελλα (Ισπανίας και Γερμανίας) και μία κατάκτηση Eurocup.

Ο ύψους 2.13 βετεράνος σέντερ έγραψε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: " Η μπασκετική μου καριέρα ολοκληρώνεται και επίσημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με ακολουθούσαν τα τελευταία χρόνια. Στους φιλάθλους, όλους τους συλλόγους και ιδιαίτερα όλους αυτούς που ίδρωναν μαζί μου στην προπόνηση. Θα μου λείψετε όλοι και ειδικά οι στιγμές που περνάγαμε στο παρκέ. Οι μνήμες από όλα αυτά τα χρόνια θα με ακολουθούν για πάντα και ελπίζω να σας ξαναδώ κάπου για να μιλήσουμε και να θυμηθούμε τα παλιά"

Meine Basketball Karierre geht damit heute offiziell zu Ende.Ich möchte, heute noch einmal Danke sagen an alle die mich...

Posted by Jan Jagla onΠέμπτη, 16 Ιουλίου 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ