ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Άντερσον οδηγεί τον Ολυμπιακό

Η Άντερσον οδηγεί τον Ολυμπιακό

Η Ιβόν Άντερσον είναι η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού (15.5 πόντοι), έχει ανεβάσει επίπεδο την περιφέρεια της ομάδας και οδηγεί τις "ερυθρόλευκες" στο Eurocup, οι οποίες και είναι αήττητες.

Η 27χρονη γκαρντ του Ολυμπιακού, Ιβόν Άντερσον, οδηγεί τις "ερυθρόλευκες" στο EuroCup, οι οποίες έχουν ήδη κάνει το "2 στα 2", επικρατώντας απέναντι στην Γκορζόβ (69-50) και στην Μπεσίκτας (53-70). Η ταχύτατη γκαρντ από τις ΗΠΑ, με ύψος 1.70, αξιοποιεί την ευρωπαϊκή της εμπειρία, καθώς την σεζόν 2015-2016, υπήρξε μέλος της Γαλατάσαραϊ.

Αποτελεί την βασική γκαρντ του Ολυμπιακού, η οποία παίζει τόσο στον "άσο", όσο και στο "δύο" και έχει τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τις συμπαίκτριές της με 32.9 λεπτά. Παράλληλα, είναι και η κορυφαία σκόρερ των "ερυθρολεύκων", έχοντας 15.5 πόντους (60% δίποντα, 25% τρίποντα, 66.7% βολές), συν 3.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.5 κλέψιμο.

Μία αθλήτρια που θα επιχειρήσει να διεισδύσει μέσα στο καλάθι, θα επιδιώξει το καλάθι ερχόμενη σε επαφή με τον αντίπαλο, ποντάρει στην ταχύτητα της και στον καλό χειρισμό της μπάλας, έχει καλό σουτ από μέση απόσταση και παίζει μπάσκετ με μεγάλη αυτοπεποίθηση, παρά το γεγονός πως υστερεί σε ύψος. Στην άμυνα "δαγκώνει", ξέρει να πιέζει τον αντίπαλο και είναι εξπέρ στο να κλέβει μπάλες, δίνοντας έξτρα κατοχές στην ομάδα της. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα στον Ολυμπιακό (αν και έχει το μυαλό της πρώτα στο σουτ και μετά στην πάσα) και η παρουσία της στο ρόστερ αυτόματα ανεβάζει το επίπεδο των "ερυθρολεύκων".

Η απόδοση της στο Eurocup:

Ιβόν Άντερσον με Μπεσίκτας: 13 πόντοι (6/10 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 1/2 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα

Ιβόν Άντερσον με Γκορζόβ: 18 πόντοι (6/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ.

Η Ιβόν Άντερσον εν δράσει με την φανέλα με το "14":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ