ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ανοησία δεν έχει όρια: Βανδάλισαν το ανοιχτό των Σεπολίων!

ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΩΝΑ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ (EUROKINISSI)
ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΩΝΑ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αγνωστοι επισκέφθηκαν το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου το ανοιχτό γήπεδο των Σεπολίων και έβαψαν με σπρέι το γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο (PHOTO).

Λένε πως ένα πράγμα δεν μπορεί ποτέ να νικηθεί. Η βλακεία. Και σίγουρα σε περιπτώσεις όπως αυτή, η συγκεκριμένη φράση επιβεβαιώνεται και με το παραπάνω. Δεν μπορείς να πεις και κάτι περισσότερο όταν βλέπεις ότι κάποιοι ανόητοι πήγαν νύχτα στο ανοιχτό των Σεπολίων για να βανδαλίσουν με ναζιστικά και εθνικιστικά σύμβολα το γκράφιτι που έγινε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αυτό το γκράφιτι που έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω βίντεο και εικόνων πριν από μερικούς μήνες.

Ήταν τότε που ο Γιάννης αγωνιζόταν στο All-Star Game του ΝΒΑ ως βασικός της ομάδας της Ανατολής, όταν το γήπεδο στο οποίο έμαθε μπάσκετ άλλαξε μορφή προς τιμήν του. Και ήταν το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου όταν κάποιοι που δεν μπορούν να λέγονται άνθρωποι το επισκέφθηκαν για να το λερώσουν με σπρέι. Σπρέι που θα σβηστούν σε αντίθεση με κάτι άλλο...

Η ανοησία δεν έχει όρια: Βανδάλισαν το ανοιχτό των Σεπολίων!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ