ΜΠΑΣΚΕΤ

Η 35άρα του Σίνγκλετον στην Κίνα

Η 35άρα του Σίνγκλετον στην Κίνα

Ο Κρις Σίνγκλετον τηρεί στάση αναμονής σε ό,τι αφορά την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν ενώ αυτή την περίοδο κάνει double-doubles στην Κίνα.

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν τη σεζόν που πέρασε στη Euroleague καθώς έβαλε το δικό του λιθαράκι στην εξαιρετική πορεία της Λοκομοτίβ Κουμπάν που έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στη διοργάνωση, ήτοι στο Final Four του Βερολίνου.

Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη "Λόκο" και αυτή την περίοδο βγάζει το... ψωμί του στην NBL, τη δεύτερη κατηγορία του κινέζικου πρωταθλήματος με την Αnhui Wenyi ενώ η περίπτωσή του βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό.

Οι "πράσινοι" παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του Σίνγκλετον παρά το γεγονός ότι ανέβασε τις απαιτήσεις του ζητώντας χρόνο. Στο μεταξύ, ο Αμερικανός έκανε ακόμα ένα double-double στη νίκη της ομάδας του επί της Guizhou με 108-105, τελειώνοντας το ματς με 35 πόντους (7/7 βολ., 11/15 δίπ., 2/10 τρίπ.), 11 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 2 ασίστ και 42 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 48' συμμετοχής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ