ΜΠΑΣΚΕΤ

Η 12άδα της Κροατίας στο Προολυμπιακό

Η 12άδα της Κροατίας στο Προολυμπιακό

Ο Φραν Πίλεπιτς ήταν ο τελευταίος παίκτης της Κροατίας που "κόπηκε" από την προεπιλογή κι έτσι ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς κατέληξε στους 12 παίκτες που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Κροατία θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τορίνο (4-9 Ιουλίου) ενώ είναι εν δυνάμει αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών.

Οι Κροάτες πέτυχαν χθες (26/6) φιλική νίκη επί της Τσεχίας με 90-69 κι εν συνεχεία ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς "έκοψε" τον Φραν Πίλεπιτς της Τσεντεβίτα.

Έτσι οι 12 Κροάτες που θα ταξιδέψουν στο Τορίνο είναι οι Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Μάριο Χεζόνια, Ρόκο Λένι Ούκιτς, Κρούνοσλαβ Σιμόν, Λούκα Μπάμπιτς, Ροκ Στίπτσεβιτς, Φίλιπ Κρούσλιν, Ντάριο Σάριτς, Ζέλικο Σάκιτς, Μάρκο Αράποβιτς, Μίρο Μπιλάν και Ντάρκο Πλάνινιτς.

Τα Προολυμπιακά Τουρνουά

Η 12άδα της Κροατίας στο Προολυμπιακό

Προολυμπιακό Ιταλίας (Pala Alpitour, Τορίνο)

Group A

1.Ελλάδα

2.Μεξικό

3.Ιράν

Group B

1.Τυνησία

2.Κροατία

3.Ιταλία

- Οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε Group προκρίνονται σε χιαστί-ημιτελικά. Ο νικητής του τελικού σε κάθε Προολυμπιακό τουρνουά θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ