ΜΠΑΣΚΕΤ

"Γιώργο συνέχισε να μεγαλουργείς"

"Γιώργο συνέχισε να μεγαλουργείς"

Η ομάδα από στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα ο Γιώργος Παπαγιάννης, η Νεανική Εστία Μεγαρίδος, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Έλληνα σέντερ και του εύχεται τα καλύτερα στο νέο μεγάλο βήμα της καριέρας του

Η επιλογή του Γιώργου Παπαγιάννη στο νούμερο 13 του Draft στο ΝΒΑ έχει κάνει τον Έλληνα σέντερ από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του καλοκαιριού. Η ομάδα από την οποία ξεκίνησε το μπάσκετ ο νέος παίκτης των Σκαραμέντο Κινγκς, η ΝΕ Μεγαρίδος, θέλησε να ευχηθεί τα καλύτερα στον Παπαγιάννη, ο οποίος θα... αναλάβει να " ακούγονται τα Μέγαρα μας σ' όλη την Οικουμένη".

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Γιώργο σε ευχαριστούμε! Εσύ συνέχισε να μεγαλουργείς και εμείς θα συνεχίσουμε να «φουσκώνουμε» από υπερηφάνεια!

Τώρα που «έκατσε» η σκόνη των συγχαρητηρίων και των ευχών από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, μετά τον εκκωφαντικό θόρυβο που προκλήθηκε παγκοσμίως από την επιτυχία σου στο DRAFT του NBA, εμείς η οικογένεια σου, η ομάδα της γενέτειράς σου, οι συγγενείς, οι συμμαθητές, οι φίλοι των γονιών σου, όλα τα Μέγαρα, ευελπιστούμε να γίνουμε ο γλυκός επίλογος και να σε ευχαριστήσουμε μέσα απ’ την καρδιά μας για την τιμή, την ευτυχία, την αγαλλίαση και την χαρά με την οποία μας γέμισες μέσω της τεράστιας επιτυχίας σου. Γιώργο μας, πλέον το μεγαρικό μπάσκετ έχει τον «φάρο» του, έχει την «πυξίδα» γύρω απ’ την οποία θα γυρίζει το μυαλό όλων των μεγαριτόπουλων, έχει το ζωντανό παράδειγμα ότι με σοβαρότητα, επαγγελματισμό, ταπεινότητα και πίστη το ταλέντο μπορεί να μετουσιωθεί σε θαύμα και τότε το όνειρο δεν έχει ταβάνι. Να είσαι πάντα καλά, υγιής, «σιδερένιος» και ακμαίος, ώστε να συνεχίσεις για πολλά ακόμη χρόνια να αποτελείς αιτία να ακούγονται τα Μέγαρα μας σ’ όλη την Οικουμένη"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ