ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιατζόγλου: "Προπαγάνδα αυτό που έγινε με τον Φύσσα!"

Γιατζόγλου: "Προπαγάνδα αυτό που έγινε με τον Φύσσα!"

Ο Στηβ Γιατζόγλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο, δηλώνοντας ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν απλώς ένας καυγάς στον δρόμο που πήγε στραβά, ενώ μίλησε και για προπαγάνδα σχετικά με όσα ακολούθησαν τον θάνατό του.

Ο Στη Γιατζόγλου ξέρει ότι είναι persona non grata από τότε που πήγε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Δεν τον νοιάζει όμως. Και το παραδέχθηκε χθες το βράδυ (22/11) στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, "Βράδυ", λέγοντας πράγματα που θα συζητηθούν.

Πράγματα όπως ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα εκτός από "άτυχη στιγμή" όπως είχε πει ότι ήταν πριν μερικούς μήνες ήταν τελικά " ήταν ένας καυγάς μέσα στον δρόμο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες και δεν πιστεύω ότι η δολοφονία αυτού του άτυχου ανθρώπου, γιατί κανένας δεν πρέπει να χάσει τη ζωή του για τα πολιτικά, δεν πιστεύω ότι ήταν οργανωμένο", αλλά κι ότι " Τα δύο παιδιά που σκοτωθήκανε στη Χρυσή Αυγή, τα ξέρεις τα ονόματά τους; Γιατί δεν τα ξέρεις; Εκτελεστήκανε με καλάσνικοφ. Ξέρεις γιατί δεν ξέρεις το όνομά τους; Γιατί όλη αυτή η προπαγάνδα που γίνεται, τον Παύλο τον Φύσσα, τον Παύλο τον Φύσσα, τον Παύλο τον Φύσσα, φυσικό αυτό είναι να μπαίνει μέσα στο μυαλό σου. Φουντούλης, Καπελώνης λέγονται αυτά τα δύο παλικάρια και αυτά τα παιδιά τα κλάψανε μανάδες. Δεν κάνουμε κόντρα νεκρών".

Ο Στιβ Γιατζόγλου στην συνέχεια είπε και κάτι άλλο απευθυνόμενος στον Πέτρο Κωστόπουλο: Ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές: " Αυτό που δεν γνωρίζεις εσύ, ούτε και ο κόσμος, είναι ότι στις τελευταίες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και όχι Χρυσή Αυγή. Τι να πούμε δηλαδή τώρα, ότι ξαφνικά έγινα φασίστας ενώ πριν ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ; Το μόνο λάθος που έκανα ήταν που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ".

Αντί επιλόγου δε, είπε κάτι ακόμα: " Ο κάθε άνθρωπος έχει την επιλογή να πάει όπου θέλει, αρκεί να μην παραβιάζει το νόμο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσει, βάση αυτό που έχει στο μυαλό του. Από την ημέρα που πήγα σε αυτή την εκδήλωση έχω χαρακτηριστεί φασίστας, ρατσιστής, ναζιστής και κωλ…εθνικιστής. Εγώ γεννήθηκα εθνικιστής. Μέσα στο ελληνικό σχολείο, σε ελληνική εκκλησία και στο δρόμο. Σε αυτά τα τρία μέρη γεννήθηκα εγώ. Εγώ μεγάλωσα μέσα στον ελληνισμό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ