ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασικεβίτσιους: "Παλέψαμε σαν τρελοί!"

Γιασικεβίτσιους: "Παλέψαμε σαν τρελοί!"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θυμήθηκε το... μακρινό 1999, την ώρα που ο προπονητής της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ ήταν πολύ προβληματισμένος από την ήττα στο ματς με τη Ζάλγκιρις.

Ενθουσιασμένος από τη δεύτερη νίκη της ομάδας του σε διάστημα τριών ημερών ήταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και δεν είχε πρόβλημα να το παραδεχθεί. Θυμήθηκε, μάλιστα, πως κάτι παρόμοιο δεν είχε συμβεί για τη Ζάλγκιρις από το... μακρινό 1999. Ο Ντέιβιντ Μπλατ, από την άλλη, είχε ήδη αρχίσει να σκέφτεται που θα βρει η Νταρουσάφακα τις νίκες που χρειάζεται για να μπει στην πρώτη οκτάδα της EuroLeague.

Ντέιβιντ Μπλατ: " Είναι προφανές ότι αυτή η ήττα είναι σκληρή για εμάς. Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Νομίζω πως στο τέλος της ημέρας, πρέπει να κάνεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πήγαμε στη γραμμή 28 φορές και αστοχήσαμε εννέα! Δεν αντέχεις τέτοια αστοχία σε τόσο κλειστά παιχνίδια. Τρεις, τέσσερις, ίσως πέντε φορές κάναμε λάθη που μας κόστισαν πολύτιμες κατοχές. Πρέπει να βρούμε νίκες στα επόμενα δέκα παιχνίδια. Είχαμε καλά σουτ, όμως δεν τα βάλαμε. Θα με ακούγατε να κάνω παράπονα αν δεν σουτάραμε, αν δεν κυκλοφορούσαμε τη μπάλα, όμως τα κάναμε όλα αυτά. Απλά αστοχήσαμε".

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: " Κάναμε τρομερή προσπάθεια. Παλέψαμε σαν τρελοί. Κάναμε λάθη, αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε με μανία. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο. Νομίζω πως η ομάδα έχει δυο σερί νίκες στην ίδια εβδομάδα για πρώτη φορά από το 1999, όταν νίκησε την EuroLeague. Το συναίσθημα είναι πολύ όμορφο και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ