ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννάκης: "Δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω, αλλά..."

Γιαννάκης: "Δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω, αλλά..."

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον πάγκο της εθνικής ομάδας εξέφρασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Το θέμα της εθνικής ομάδας δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που έκανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και συγκεκριμένα στον τομέα ΜΜΕ & Αθλητισμού. Ο "Δράκος" μίλησε στους σπουδαστές για τη ζωή του, τον αθλητισμό, το μπάσκετ και φυσικά την εθνική ομάδα, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στον πάγκο της έπειτα από εννέα χρόνια.

" Δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από εμένα. Το να υπηρετεί κάποιος τηνΕθνική Ομάδαείναι πολύ σημαντικό. Ότι και να γίνει, είναι απαραίτητο να υποστηρίζουμε όποιον δουλεύει στηνΕθνική" τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο πλαίσιο της ομιλίας που έκανε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Γιαννάκης: "Δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω, αλλά..."

Ο "Δράκος" είπε ακόμα απευθυνόμενος στους σπουδαστές: " Τα νέα παιδιά έχετε πολλούς πειρασμούς, αλλά πρέπει να παραμένετε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που θέλετε να κάνετε. Στη ζωή σας πρέπει να ανακαλύψετε τις δυνατότητες σας. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να καταφέρετε, αρκεί να μην φοβάστε να χάσετε. Πρέπει να προσπαθείτε συνεχώς. Όταν έχετε πάθος για κάτι και ψάχνετε, είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθείτε.

Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ γίνεται πολύ καλή δουλειά. Αυτό είναι ένα εφόδιο για εσάς, που πρέπει να αξιοποιήσετε. Πρέπει να είστε ψύχραιμοι, να μην νευριάζετε και να έχετε υπομονή. Πρέπει να αντέχεις να φας 40 πόντους στο κεφάλι. Πρέπει να είμαστε σκληροί με τους εαυτούς μας. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Τέλος, σας προτείνω να ασχοληθείτε και με τον αθλητισμό, καθώς αυτά που έχω ζήσει εγώ είναι εκπληκτικά και το ίδιο θα νιώσετε και εσείς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ