ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Συμφώνησε με Άλμπα ο Τίμαν

Germany's Johannes Thiemann, front, fights for the rebound with Italy's Paul Biligha, back, as Italy's Luigi Datome looks on during their Eurobasket European Basketball Championship Group B match in Tel Aviv, Israel, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Ariel Schalit)
AP Photo/Ariel Schalit AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

'Ενα από τα πιο "καυτά" ονόματα του γερμανικού μπάσκετ, ο Γιόχαν Τίμαν, αποχώρησε από την Λούντβιγκσμπουργκ με προορισμό την δευτεραθλήτρια Γερμανίας, Άλμπα Βερολίνου.

Ο Γιόχαν Τίμαν επέλεξε το 2016 να αφήσει την Μπάμπεργκ για χάρη της Λούντβιγκσμπουργκ, σε μία προσπάθεια να πάρει χρόνο συμμετοχής και να ανέβει επίπεδο. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε η δικαίωση για τον Γερμανό διεθνή, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην δευτεραθλήτρια Γερμανίας, Άλμπα Βερολίνου.

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ ( τον οποίο θα βρείτε στο αφιέρωμα του Sport24.gr για τους "75" παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στην Ευρώπη ) αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών φέτος που δεν τον άφησαν να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του στο παρκέ. Ακόμα κι έτσι ωστόσο πρόλαβε να δείξει κάποια πράγματα, αριθμώντας 10.4 πόντους και 4.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε μόλις 16.3 λεπτά συμμετοχής, επιδόσεις που του χάρισαν μία καλή μεταγραφή.

Την είδηση της μεταγραφής του επιβεβαίωσε ο τεχνικός της Λούντβιγκσμπουργκ, Τζον Πάτρικ, με δηλώσεις του σε γερμανικό μέσο.

AP Photo/Ariel Schalit

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ