ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Πέσιτς πήρε το αίμα του πίσω

Bayern Munich's Vladimir Lucic, right, delivers a shower of beer to  Maik Zirbes  as they celebrate their victory in the German basketball Cup Final Four final against Alba Berlin in Neu-Ulm, Germany, Sunday, Feb. 18, 2018. (Stefan Puchner/dpa via AP)
Bayern Munich's Vladimir Lucic, right, delivers a shower of beer to Maik Zirbes as they celebrate their victory in the German basketball Cup Final Four final against Alba Berlin in Neu-Ulm, Germany, Sunday, Feb. 18, 2018. (Stefan Puchner/dpa via AP) STEFAN PUCHNER/DPA VIA AP

Η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στη Γερμανία, με τον Μάρκο Πέσιτς να βρίσκει την κατάλληλη αφορμή να... επιστρέψει τα πυρά που δέχθηκε μετά την αλλαγή προπονητή στη γερμανική ομάδα.

Η φυγή του Αλεκσάνταρ Τζόρτζεβιτς από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου δεν ήταν κάτι αναμενόμενο, για το ευρύ κοινό. Η εσωτερική διαμάχη που υπήρχε όμως στη γερμανική ομάδα ανάμεσα σε εκείνον και τον Μάρκο Πέσιτς (GM) ήταν αρκετή για να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Η αιφνιδιαστική λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών λίγο πριν από την έναρξη των playoffs προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, με μια εξ αυτών να ανήκει στον Ράντε Φιλίποβιτς, εκ των κορυφαίων ατζέντηδων του κόσμου.

" Απαίσια απόφαση από τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου (Πέσιτς, Μπαϊέζι) να αλλάξει έναν προπονητή που κερδίζει. Είναι εκτεθειμένοι", έγραψε χαρακτηριστικά στις 29 Μαρτίου, με αφορμή την ανακοίνωση αποχώρησης του άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού από τη γερμανική ομάδα.

Την... απάντηση την πήρε το ίδιο βράδυ που η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε την κατάκτηση της Bundesliga . Ο Μάρκο Πέσιτς έβαλε το "εκτεθειμένοι" δίπλα σε ένα emoji απορίας. Πήρε το αίμα του πίσω, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Πέσιτς πήρε το αίμα του πίσω

Stefan Puchner/dpa via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ