ΜΠΑΣΚΕΤ

Γάμος αλά μπασκετικά

Γάμος αλά μπασκετικά

Τι συμβαίνει όταν τα μπασκετικά παρκέ βάζουν τα καλά τους όχι για να υποδεχθούν κάποιο μεγάλο αγώνα αλλά έναν... μεγάλο έρωτα; Οι πιο τρελές προτάσεις γάμου έχουν χρώμα "πορτοκαλί" και "κλέβουν" την παράσταση

Δεν είναι λίγοι οι μπασκετόφιλοι που προσπάθησαν να "παντρέψουν" την μεγάλη τους αγάπη για την "πορτοκαλί" μπάλα με την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους κάνοντας πρόταση γάμου σε ένα γήπεδο μπάσκετ. Είναι από εκείνες τις στιγμές που η "σπυριάρα" μετατρέπεται σε ερωμένη, καθώς η μέλλουσα νύφη παίρνει την επίσημη θέση που της αξίζει. Το Sport24 σας θυμίζει τις στιγμές που τα παρκέ έγιναν το σκηνικό μίας τέλειας πρότασης γάμου και οι συνεργοί δεν ήταν όλοι... ενήμεροι!

Το "ναι" του ΟΑΚΑ

Γάμος αλά μπασκετικά
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζιελόνα Γκόρα και στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρίσκεται η Δημήτρα με τον αγαπημένο της . Όλα μοιάζουν φυσιολογικά, όμως στο ημίχρονο κατέβηκε στο παρκέ για να συμμετάσχει σε ένα από τα καθιερωμένα παιχνίδια με σουτ. Το "θύμα" αστοχεί στην πρώτη προσπάθεια και πριν επιχειρήσει το δεύτερο ο υπεύθυνος τής ζήτησε να σταματήσει γιατί προέκυψε ένα... θέμα. Οι γιγαντοοθόνες του ΟΑΚΑ παίζουν ένα βίντεο με στιγμές του ζευγαριού και κάπου εκεί έρχεται η ερώτηση " Θα με παντρευτείς, Δήμητρα;". Η αποθέωση που ακολούθησε ήταν πρωτοφανής, με τη Δήμητρα να λέει το... πολυπόθητο "ναι" .

Το "yes, I do" του ΣΕΦ

Γάμος αλά μπασκετικά

Ο Ολυμπιακός παίζει με τον Κολοσσό και στο ημίχρονο τα πράγματα κυλάνε πολύ καλά για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι προηγούνται με 55-31. Με την ανάπαυλα σε δράση έρχεται η ώρα για τους... διαγωνισμούς και η ανύποπτη Μαίρη αν και έγκυος καλείται για να συμμετάσχει. Κάτι, όμως, δεν ήταν όπως πίστευε. Ο δεσμός της και εθελοντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Μιχάλης, παίρνει το μικρόφωνο για να της κάνει την ερώτηση που η πλειονότητα των γυναικών ονειρεύεται να ακούσει . Το "ναι" συνοδεύεται από φιλιά αλλά και φίλους του ζευγαριού που βρίσκονται στις court seats και πανηγυρίζουν.

Σφύριξε τη λήξη της εργένικης ζωής

Γάμος αλά μπασκετικά

Είχαμε δει πολλές προτάσεις γάμου, όμως στις τοπικές κατηγορίες της Ισπανίας έγινε το... απίστευτο. Το παιχνίδι της Σολάνα με τη Μιγκελτούρα είναι ακόμα ένα παιχνίδι, όμως ο Πάμπλο Σεράνο είχε άλλα σχέδια. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στη δεύτερη ρέφερι της αναμέτρησης, Μάικα! Ο παίκτης και η διαιτητίνα είχαν εδώ και καιρό δεσμό και όταν έφτασε η ώρα για την πρόταση ο πρώτος αντί για... τεχνική ποινή έλαβε ένα μεγαλοπρέπες "ναι".

Ενωμένα... Σώματα Ασφαλείας

Γάμος αλά μπασκετικά

Η Εθνική Σωμάτων Ασφαλείας βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου διαπρέπει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στην ομάδα βρίσκεται κι ένας παίκτης που διακρίνεται τα τελευταία χρόνια στα παρκέ της Α2, ο Αλέξης Ράπτης. Το τουρνουά έχει προχωρήσει αρκετά και φτάνει η ώρα του τελικού μεταξύ της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία. Ο έμπειρος φόργουορντ μπορεί να έχει στο μυαλό του τα συστήματα για την επίθεση που θα παίξει η ομάδα του, όμως μαζί με τους συμπαίκτες του έχει έτοιμο ακόμα ένα σύστημα στο οποίο δεν πρέπει να κάνει λάθος . " Θες να γίνεις γυναίκα μου;" είναι η ερώτηση και όλοι οι παίκτες μέσα από τα μπλουζάκια τους αναρωτιούνται " θα το πάρεις το αγόρι;". Όπως είναι φυσικό το "ναι" σκόρπισε χαμόγελα χαράς.

Έχουμε ντέρμπι αλλά και... γάμους

Γάμος αλά μπασκετικά

Η Εφές έδινε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για την ευρωπαϊκή της πορεία κόντρα στην Αρμάνι, όμως υπήρχε ένας άνθρωπος στο "Αμπντί Ιπεκτσί" που αγχωνόταν περισσότερο για άλλα πράγματα. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ένας ερωτευμένος φίλαθλος των Τούρκων κρατώντας μία ανθοδέσμη έκανε στην αγαπημένη του την κρίσιμη ερώτηση κι όταν έλαβε τη θετική απάντηση είδε όλο το γήπεδο να χειροκροτά και να συμμερίζεται την χαρά του .

Διπλό "ναι"

Το παιχνίδι της Εφές με την Λαμποράλ για την 12η αγωνιστική του ΤΟΡ 16 το 2014 είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως δύο γενναίοι μπασκετόφιλοι είχαν μεγάλη αγωνία. Ο λόγος δεν ήταν μπασκετικός αλλά... αντρικής φύσεως. Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε διπλή πρόταση γάμου και το κοινό στις κερκίδες βρήκε έναν λόγο να ξεχάσει τη βαριά ήττα που γνώρισε η ομάδα του. Η πρώτη πρόταση γάμου ήρθε με πανό από την κεντρική κερκίδα του γηπέδου που έγραφε " θέλεις να με παντρευτείς;" την ώρα που τα μάτριξ του γηπέδου έδειχναν τον επίδοξο γαμπρό. Η δεύτερη πρόταση έγινε εντός παρκέ με τον μέλλοντα γαμπρό να παίρνει το μικρόφωνο και την κοπέλα του να μην αργεί να πέσει στην αγκαλιά του.

"Ναι" πρόκρισης

Η σειρά είναι στο 1-0 υπέρ της ΤΣΣΚΑ και η αγωνία "χτυπάει" κόκκινο. Οι Μοσχοβίτες φιλοξενούν τον Παναθηναϊκό με στόχο να κάνουν το 2-0, όμως ένας νεαρός Ρώσος στο μυαλό του έχει άλλα πράγματα. Στο ημίχρονο του ματς στο κέντρο του "Universal Sports Hall" βρίσκεται ένα ζευγάρι, προκειμένου να συμμετάσχει σε διαγωνισμό όπου έπρεπε να ευστοχήσει σε ένα σουτ. Τα πράγματα, όμως δεν είναι όπως φαίνονται! Ως γνήσιος τζέντλεμαν ο Ρώσος βάζει... τρίποντο δίνοντας ένα δακτυλίδι στην μέλλουσα σύζυγο του. Το πολυπόθητο "ναι" συνοδεύτηκε με ένα γλυκό φιλί κι έτσι τέλος καλό όλα καλά. Για την ιστορία η ΤΣΣΚΑ κέρδισε με 77-51 κάνοντας το 2-0 στη σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ