ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλικό ανθρωπιάς για τους πρόσφυγες στην Ελευσίνα

Φιλικό ανθρωπιάς για τους πρόσφυγες στην Ελευσίνα

Την Τρίτη (29/3, 19:00) στο κλειστό της Ελευσίνας, η επίλεκτη ομάδα των εργαζομένων της "Ελληνικά Πετρέλαια" θα αντιμετωπίσει την All Star των παλαιμάχων, με σκοπό την ενίσχυση των προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα μας.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το εναρκτήριο "τζάμπολ αλληλεγγύης", του αγώνα καλαθοσφαίρισης ανάμεσα στην ομάδα της ΕΛΠΕ και την All Star ομάδα παλαιμάχων του ελληνικού μπάσκετ και καλλιτεχνών, που διεξάγεται με στόχο να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους Πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας.

Με διαπιστωμένο αθλητικό ταλέντο, αλλά και ικανότητες στο… πεντάγραμμο και την υποκριτική τέχνη, θα παραταχθεί στο παρκέ η φιλοξενούμενη ομάδα των All Star, η οποία θα έχει προπονητή τον Μέμο Ιωάννου και βοηθό τον Τόλη Κοτζιά, ενώ χρέη μάνατζερ θα εκτελέσει ο Άκης Παπαδάκης.

Στο ρόστερ θα βρίσκονται μεγάλες δόξες του παρελθόντος, όπως ο Νίκος Οικονόμου, ο Τζανής Σταυρακόπουλος, ο Δήμος Ντικούδης, ο Βασίλης Ντάκουλας, ο Οδυσσέας Αντωνίου, ο Μάκης Δρελιώζης, ο Σάκης Τζαλαλής, ο Χρήστος Δήμας, ο Θανάσης Ασπρούλιας, ο Άκης Χατζηαντωνίου, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Χρήστος Πλαΐνης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Πάνος Μουζουράκης. Μια ίωση …υποχρεώσεων, που ενδέχεται να ξεπεραστεί εγκαίρως, θέτει εν αμφιβόλω μέχρι αυτή τη στιγμή την συμμετοχή του Θοδωρή Παπαλουκά.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Καλαφατάκης θα κοουτσάρει την ομάδα των εργαζομένων της "Ελληνικά Πετρέλαια", με τον Βασίλη Πέτρου σε θέση βοηθού προπονητή και τον Δημήτρη Καμπουράκη σε αυτή του μάνατζερ.

Στις εξέδρες, δύο παρουσίες που θα κάνουν αίσθηση είναι του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο άλμα επί κοντώ, Κώστα Φιλιππίδη, καθώς και του έτερου Πρωταθλητή μας στο άλμα εις ύψος Αντώνη Μάστορα, κατόχου ασημένιου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Όλοι μαζί, αντί εισιτηρίου θα προσφέρουν "καλάθια - αλληλεγγύης" για τους Πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας και θα συλλέξουν:

- Τρόφιμα (ξηρά τροφή άμεσης κατανάλωσης/σνακ, γάλα σε σκόνη, βρεφικές/νηπιακές τροφές σε μεγάλα βαζάκια, τσάι απλό, χυμούς, κρουασάν, σταφίδες, ξηροί καρποί, μπισκότα).

- Φάρμακα

- Είδη προσωπικής υγιεινής (μωρομάντηλα, χαρτομάντηλα, χαρτί υγείας, πάνες για μωρά, ξυραφάκια, σερβιέτες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνι).

"Η Ανθρωπιά βάζει Τρίποντο" την Τρίτη 29 Μαρτίου, στις 19:00, στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας "Γούβα" (Ηρώων Πολυτεχνείου & Γοργοποτάμου).

Φιλικό ανθρωπιάς για τους πρόσφυγες στην Ελευσίνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ