ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλική ήττα για την TeleUnicom BAC από το Southern New Hampshire

Φιλική ήττα για την TeleUnicom BAC από το Southern New Hampshire
STOLISVAGGELIS

Το Southern New Hampshire βρίσκεται στη χώρα μας και χθες (23/6) αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την TeleUnicom BAC. Τι δήλωσε ο Κώστας Παταβούκας για την παρουσία του κολεγίου στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια της παρουσίας του στην Ελλάδα, όπου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων, το Southern New Hampshire αντιμετώπισε την TeleUnicom BAC, στο κλειστό της Ελληνογερμανικής Σχολής. Οι Αμερικανοί επιβλήθηκαν με 94-35, αν και το αποτέλεσμα μικρή σημασία είχε. Αυτό που προείχε ήταν οι εμπειρίες που απέκτησαν τα παιδιά της ακαδημίας.

Ο προπονητής της TeleUnicom BAC, Κώστας Παταβούκας, δήλωσε με αφορμή τον φιλικό αγώνα: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Καρατζουλίδη που έφερε το Southern New Hampshire στην Ελλάδα και επέλεξε την TeleUnicom BAC, ως μια εκ των αντιπάλων του στα ελάχιστα φιλικά που θα δώσει στη χώρα μας. Ήταν πραγματικά τιμή για ματς να φιλοξενήσουμε τον κόουτς Σπύρου και την ομάδα του στις εγκαταστάσεις μας και μάλιστα το timing ήταν εξαιρετικό για κάτι τέτοιο, καθώς ο αγώνας συνέπεσε με τη δεύτερη μέρα του καλοκαιρινού μας camp. Έτσι όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, μέλη της Ακαδημίας μας, αλλά και άλλων ομάδων που προπονούνται αυτές τις μέρες μαζί μας, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα πολύ ωραίο ματς και τον τρόπο που παίζει ένα Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, από τα καλύτερα της κατηγορίας του".

TeleUnicom BAC - Southern New Hampshire University 35-94

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 17-41, 28-73, 35-94.

TeleUnicom BAC (Παταβούκας): Δαμίγος 1, Ηλιόπουλος Δ., Παπαφλωράτος 6(1), Μανταλβάνος Γ. 11,Ηλιόπουλος Ν., Κόλτηρης 2, Προίσκος, Αρσενόπουλος 6(2), Κούτρας, Ζαχόπουλος, Λουκαϊτης, Τζελάλης 9.

Southern New Hampshire (Σπύρου): Ρούσο 10, Μπούλεν 4, Γουόλτερς 10, Μανταλβάνος Κ. 18(2), Ολιβέιρα 7(1), Μπάτας 6, Καρνταρέλι 7, Σάντερς 10, Γκίλιγκαν 22.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ