ΜΠΑΣΚΕΤ

Εχεις πάθος για το μπάσκετ; Πήγαινε στο 3-on-3 της 'Ιου

Εχεις πάθος για το μπάσκετ; Πήγαινε στο 3-on-3 της 'Ιου

Η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπά το φετινό καλοκαίρι στην καρδιά των Κυκλάδων και του Αιγαίου, στην Ιο, για τρεις μέρες γεμάτες μπάσκετ, διασκέδαση και χαρά.

Στις 7-9 Ιουλίου ο Δήμος Ιου και η εταιρεία Airpap Action με την υποστήριξη του Αγγαλιά Luxury Suites θα διοργανώσουν το πρώτο Ios 3on3 Tournament υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού. H Airpap Action έχει την εμπειρία της διοργάνωσης του τουρνουά Glyfada 3on3 International Tournament το καλοκαίρι του 2016, όταν και οι μεγαλύτεροι αστέρες του ελληνικού μπάσκετ συγκεντρώθηκαν σε ένα Streetball Event που μοίρασε στιγμές χαράς στους φιλάθλους που έσπευσαν να τους δουν από κοντά.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου, ιδρυτής της εταιρείας Airpap Action και εμπνευστής του Ios 3on3 tournament μεταφέρει στην Ιο την τεχνογνωσία του θέλοντας να προσφέρει στους κατοίκους του νησιού και τους καλοκαιρινούς ταξιδιώτες την ιδανική αφορμή για να συνδυάσουν τα δυο καλύτερα εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας μας, το ελληνικό καλοκαίρι και το ελληνικό μπάσκετ! Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από το Δημαρχείο της Ιου θα δημιουργηθούν ανοικτά γήπεδα μπάσκετ με τη χωρητικότητα του κεντρικού γηπέδου να φθάνει τους 1.000 καθήμενους και τους 2.000 όρθιους!

Η δράση θα ξεκινά καθημερινά στα τέσσερα γήπεδα για τους μικρούς αθλητές που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση (09:00-12:30 και 19:30-23:30) και έπειτα θα μεταφέρεται στα δυο κεντρικά γήπεδα (20:00-22:30). Εκεί θα λάμψουν οι σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα επιλέξουν να περάσουν ένα ευχάριστο τριήμερο παίζοντας μπάσκετ σε ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά, την Ιο. Η κορύφωση της διοργάνωσης στις 9 Ιουλίου θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω: e-mail, facebook , twitter και instagram .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ