ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι ενέπνευσε ο Μέσι τον Curry και τους Warriors!

Έτσι ενέπνευσε ο Μέσι τον Curry και τους Warriors!

Ο σούπερ σταρ των Golden State Warriors, Steph Curry, αποκάλυψε ότι ένα από τα φετινά μυστικά των πρωταθλητών του NBA είναι πως αντιγράφουν κινήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα. Η πρόβλεψη του Barnes για το επικείμενο Clasico.

Οι πρωταθλητές του NBA, Golden State Warriors, μοιάζουν ασταμάτητοι και τη φετινή σεζόν όπου απειλούν μάλιστα να γράψουν ιστορία σπάζοντας το θρυλικό ρεκόρ των Chicago Bulls από τη σεζόν 1995-96. Τότε η τρομερή παρέα των Jordan, Pippen, Rodman και Cucoc έφτασε στις 72 νίκες στην κανονική περίοδο σε σύνολο 82 αγώνων ενώ τώρα η φοβερή και τρομερή ομάδα από το San Francisco απειλεί να το συντρίψει, μετρώντας ήδη 67 νίκες και 74 ματς.

Ποιό είναι το μυστικό τους πέρα φυσικά από το αστείρευτο ταλέντο που διαθέτουν και τη σκληρή δουλειά; Το ότι βλέπουν... highlights από τον Μέσι και την παρέα του εν δράσει, με τον περσινό MVP των τελικών Steph Curry να αποκαλύπτει πως ο προπονητής τους Steve Kerr (μέλος της ομάδας των Bulls το 1996 ως παίκτης) μελετάει πολύ... Μπαρτσελόνα!

Έτσι ενέπνευσε ο Μέσι τον Curry και τους Warriors!

"Ο κόουτς Kerr μας έχει δείξει ταινίες με αρκετούς σπουδαίους του ποδοσφαίρου, ειδικά τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα, και τον τρόπο που παίζουν. Το στιλ τους και αυτό που κάνουν σε κάθε παιχνίδι και τον τρόπο που σκοράρουν.

Έτσι ενέπνευσε ο Μέσι τον Curry και τους Warriors!

Έχουμε αρκετές ομοιότητες με τον τρόπο που παιζουμε, με το να κυκλοφορούμε τη μπάλα και να χρησιμοποιεί ο ένας τον άλλο σε πολλά plays... Ειμαι σίγουρος ότι όλα αυτά που βλέπουμε, βγαίνουν στους αγώνες", δήλωσε ο Curry σε συνέντευξή του, ενώ ο συμπαίκτης του Harrison Barnes δεν δίστασε να κάνει πρόβλεψη για το αποτέλεσμα του σαββατιάτικου Clasico μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Camp Nou".

"Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα θα τους σκοτώσει, όπως έκανε και την προηγούμενη φορά. Είμαι αισιόδοξος ότι η Μπάρσα θα νικήσει και πάλι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ