ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμος για την Γκορζόβ ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για την Γκορζόβ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ματς της Πέμπτης (2/11, 19:00) κόντρα στην Γκορζόβ. Στόχος των "ερυθρολεύκων" να κάνουν το ρεκόρ τους 3-1 στο Eurocup.

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Hala PWSZ το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκορζόβ την Πέμπτη (2/11 19:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Eurocup και έχει ως στόχο τη νίκη που θα τον βάλει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Ελένη Καπογιάννη είδε τις αθλήτριές της να βγάζουν δίχως πρόβλημα το πρόγραμμα της και όλες τέθηκαν στη διάθεσή της για την αναμέτρηση με την ομάδα από την Πολωνία. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το παιχνίδι στην Hala PWSZ και το ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.

Για το ματς με την Γκορζόβ συμπεριλήφθηκαν οι: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

Έτοιμος για την Γκορζόβ ο Ολυμπιακός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ